Három magyar it-cég került a Deloitte listájára

DeloitteAz árbevétel alapján a leggyorsabban növekvő technológiai cégeket díjazó Deloitte Central Europe 2022-es Technology Fast 50 programjára 16 közép-európai országból 400 pályázat érkezett, a rangsorba három magyar cég került be.

A könyvvizsgáló és adótanácsadó közleménye szerint a jelentkező cégek idén rekord, 2351 százalékos átlagos növekedést értek el, tavaly a bővülés mértéke 2278 százalék, 2020-ban 1460 százalék volt. A lista 13. helyén szereplő magyar SnapSoft Informatikai és Szolgáltató kft., amely felhő alapú szoftveres megoldásokat szállít ügyfeleinek. A 33. helyezett, a NetLock egyik alapítójának, Rózsahegyi Zsoltnak a cége, az I4P-Informatikai Kft., amely az it-biztonság területén tevékenykedik, kriptográfiai (titkosítási) megoldásokat fejleszt. A lista 47. helyezettje az ugyancsak magyar Abylon Consulting Kft., amely gyorsan bevezethető és skálázható nagyvállalati informatikai megoldásokat kínál az üzleti intelligencia, a fejlett adatelemzés és a kollaboráció területén.

A 2020-ban bevezetett Impact Stars kategóriában olyan cégeket ismernek el, amelyek a kiváló termék- vagy szolgáltatáskínálat mellett pozitív hatást gyakorolnak a társadalomra, az üzleti életre, az innovációra, a környezetre vagy a sokszínűségre. Az idei magyar díjazott vállalatok a Digital Thinkers, a Parkl Digital Technologies és a Talk-A-Bot.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Videoton: az idei árbevétel meghaladja a 260 milliárdot

vas dec 11 , 2022
ShareTweetPinShareAz előzetes adatok alapján a Videoton vállalatcsoport idei árbevétele meghaladja a 260 milliárd forintot – jelentette be Széles Gábor. A székesfehérvári cégcsoport elnök-vezérigazgatója elmondta: idén szeptemberéig úgy tűnt, hogy az előző gazdasági év eredményszintjét fogják megismételni, de az év végén komoly növekedést produkáltak, így tudták jelentősen meghaladni a tavalyi 220 […]
Nyikolaj Ivanovics Rizskov (elöl b), a Szovjetunió Kommunista Pártja Politikai Bizottságának (SZKP PB) tagja, a Szovjetunió Minisztertanácsának elnöke a Műszertechnika Kisszövetkezet kőbányai üzemében vendéglátója, Széles Gábor (elöl b2), a kisszövetkezet elnöke tájékoztatóját hallgatja egy számítógépről. Forrás: MTI Fotó/Wéber Lajos, Budapest, 1988. április 19.

És még ez is...