Ajjaj, most tényleg elkezdődött a visszaszámlálás

startMár csak néhány napjuk van jelentkezni azoknak a startupoknak, akik be szeretnék mutatni a már meglévő, de kezdő vállalkozásukat, vagy vállalkozásindító ötletüket a nemzetközi zsűri és az üzleti befektetők előtt. A DBH SeedStar és a LEWIS PR április 17-ig, péntekig várják a kezdő vállalkozások jelentkezését, utána már minden hiába. A jelentkezők közül az előválogatás után április 20-án hirdetik ki a tízes döntőbe jutó csapatot, akiknek a szervezők szakmai workshopot tartanak április 24-26. között a DBH Group budapesti irodaházában. A döntős startupok a képzés során, hazai és nemzetközi szakértők vezetésével, a piacra lépéshez és a külföldi befektetők megszólításához szükséges üzleti ismeretekre tehetnek szert. A győző, azaz a győztes csapat többek között egymillió forint értékű mentor programot és fél éves pr-szolgáltatást nyer, valamint részt vehet a piárcég által szervezett prágai régiós startup rendezvényen.

Megkerestük a szervezőket, hogy konkrétan mit is takarnak a nyeremények.
DBH mentorcsomag részletei:
A győztes startup a DBH cégcsoport portfóliójában található csaknem valamennyi üzleti szolgáltatást házon belül veheti igénybe a pénzügyi és marketing tanácsadástól, a jogi segítségnyújtáson át, a projektmenedzsmentig. Kiterjedt nemzetközi gazdasági, üzleti és szakmai kapcsolatok által a cégcsoport hazai és külföldi mentorokat is biztosít a startup részére, továbbá három hónapos coworkinget a hozzá tartozó irodai szolgáltatásokkal.

LEWIS PR fél éves PR szolgáltatásának részletei:
A nyertes csapat számára a fél éves megállapodás keretén belül, első lépésként meghatározásra kerülnek majd a rövid-és hosszú távú kommunikációs célok, illetve készítünk számukra egy részletes pr tervet is, amely az említett időszakban a mi koordinációnkkal fog történni. Továbbá a szolgáltatás/nyeremény magába foglalja az összes sajtóközlemény megírását (nincs maximum szám, az aktivitásoktól függ majd), továbbá hírgenerálást, interjúk szervezését, sajtófigyelést és bármilyen más ad hoc jellegű kommunikációs segítséget, azaz teljes körű integrált pr-szolgáltatást nyújtanak nyertes csapatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így veszik át az uralmat a hálózatod felett

csü ápr 16 , 2015
A Symantec jelentése szerint a kiberbűnözők egyre gyakrabban új taktikát alkalmazva támadnak: beszivárognak a hálózatba, majd a nagyvállalati infrastruktúrát kihasználva, azt a cégek ellen fordítva kerülik el a lelepleződést. „A támadóknak nincs szüksége arra, hogy az ajtót betörve hatoljanak be a hálózatba, mivel a kulcsok már most is a kezükben […]
v

Friss, ropogós