Wells a 4iG tanácsadó testületében

William Wells, 4iGA Rothschild & Co globális pénzügyi tanácsadó vállalat korábbi Közép- és Délkelet-Európáért felelős igazgatósági alelnöke és ügyvezető igazgatója csatlakozik a 4iG tanácsadóihoz.

A 4iG Csoport Tanácsadó Testülete a Közép- és Délkelet-Európában és a tágabb értelemben vett feltörekvő piacokon kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkező cégfúziós szakértővel bővül. Az új tag William Wells, aki a Rothschild globális pénzügyi tanácsadó vállalat igazgatóságának korábbi alelnöke, illetve ügyvezető igazgatója, jelenlegi főtanácsadója. Wells több évtizedes befektetési banki tapasztalatának köszönhetően jelentős mértékben támogathatja a 4iG Csoport további régiós expanziós terveinek megvalósulását.

A 4iG Nyrt. hazai és nemzetközi szakemberek bevonásával 2021-ben hozta létre a vállalatcsoport igazgatóságának munkáját támogató tanácsadó testületet. A testület tagjai személyes elismertségük mellett évtizedes tapasztalatukkal, valamint kiterjedt kapcsolatrendszerükkel is támogatják a cégcsoport működését. A Czakó Borbála elnök, és Karen Tramontano társelnök vezetésével létrehozott, immár hét tagból álló tanácsadó bizottság az elmúlt években olyan elismert testületi tagokkal bővült, mint Martonyi János egykori külügyminiszter; Lantos Csaba üzletember, jelenlegi Energiaügyi Miniszter; Armin Papperger, a Rheinmetall vezérigazgatója és Sunil Sabharwal üzletember, a Nemzetközi Valutaalap volt amerikai igazgatósági tagja. A tanácsadó testület a 4iG regionális növekedési stratégiájának folyamatait támogatja a társaság nemzetközi beágyazottságának elmélyítésével.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat

ked márc 5 , 2024
ShareTweetPinShareOnline csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ): a csalók az Anydesk nevű programot próbálják meg letöltetni, hogy teljes hozzáférést kapjanak az áldozatok számítógépéhez, mobiltelefonjához. Az NVSZ Facebook-oldalán szombaton közzétett egy telefonhívást, amelyen a csaló azt magyarázza, hogy az „Anydesk vírusírtó alkalmazás”. (Nem, nem az! Az Anydesk egy távoli asztali […]
Nemzeti Védelmi Szolgálat

És még ez is...