Új marketing-vezérigazgató a HMD Globalnál

Lars Silberbauer HMD GlobalÚj marketing-vezérigazgató érkezik a HMD Globalhoz, a Nokia telefonok gyártójához: októbertől Lars Silberbauer felel a vállalat Nokia készülékekkel, valamint a fogyasztói és vállalati szolgáltatásokkal kapcsolatos globális marketingtevékenységéért. Silberbauer közvetlenül Florian Seiche vezérigazgatónak tartozik beszámolási kötelezettséggel, akivel együtt dolgoznak majd a Nokia-készülékekre és a HMD Global szolgáltatásaira vonatkozó hosszú távú növekedési stratégián.

„Nagyon örülök, hogy ilyen izgalmas időszakban csatlakozhatok a HMD Global csapatához. Nemrég mutattuk be az eddigi legfenntarthatóbb készülékeinket, és épp most indítottuk el a forradalmian új, a telefonhasználatról alkotott elképzeléseinket megváltoztató előfizetési szolgáltatásunkat, a Circulart is. Alig várom, hogy a csapattal közösen dolgozhassak a digitális átalakulással összefüggő terveinken, és anélkül kapcsolhassuk össze a világot, hogy közben kárt teszünk vele a Földnek” – ​ lelkendezett Silberbauer a kinevezése kapcsán.

Silberbauer korábban a Nemzetközi Olimpiai Bizottság márka-, marketing- és digitális csapatait vezette, majd az MTV Digital Studios vezető alelnökeként a vállalat közösségi csatornákon keresztül történő tevékenységére összpontosított. Majd a LEGO-nál globális vezető igazgatóként a játékgyártó közösségi média jelenlétével foglalkozott.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lassan feleslegessé válnak a HR-esek

sze szept 28 , 2022
Rejtett tehetségek felfedezése, új kihívásokhoz legalkalmasabb csapatok felépítése, integrált tehetséggondozási stratégiák felállítása és még sok más HR feladat kap digitális támogatást az SAP SuccessFactors Human Experience Management (HXM) Suite nemrégiben bemutatott új moduljával. Az új fejlesztésekkel az SAP SuccessFactors HXM Suite egy teljes körű tehetségfejlesztési rendszert biztosít a szervezetek számára, […]
Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója

És még ez is...