Gazdag tapasztalataival segíti a VISZ munkáját

Gazdag Ferenc, a MVM Digitalizációs Transzformációs Központját vezetőjeTisztújító közgyűlést tartott a Magyarországi Vezető Informatikus Szövetsége (VISZ). Mind az 2019-ben megválasztott elnök, mind az elnökségi tagok mandátuma lejárt, ezért a közgyűlés új elnökségről döntött.

A VISZ új elnökségi tagja Gazdag Ferenc it-vezetői pályája 2005-ben indult, amikor kinevezték a Sanofi-Aventis csoport hazai kereskedelmi lányvállalata it-üzemeltetésének élére. 2008-tól az EGIS-nél üzemeltetési vezető, majd a NISZ főmérnöke. Pályája során dolgozott többek között az IFUA Horváth & Partners it-szolgálgatási vezetőjeként, a Magyar Államkincstárnál elnöki it-tanácsadóként, majd a MAVIR vezérigazgatói tanácsadójaként. Jelenleg az MVM Digitalizációs Transzformációs Központját vezeti. Alapítója és vezetője a VISZ Digitális Transzformációs munkacsoportjának. Gazdag a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát, majd ugyanitt PhD képzésben vett részt és oktatott is a Villamos Energetika tanszéken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ötvenmillió dollárra zsarolhatják az Acert

csü ápr 1 , 2021
Hírek szerint a tajvani Acertől ötvenmillió dollárt követel a REvil hackercsoport. A vállalat vélhetően a Microsoft Exchange támadás áldozata lett. Sajtóértesülések szerint zsarolóvírusos támadás áldozata lett a fogyasztói elektronikai cikkeket gyártó Acer, a támadók ötvenmillió dolláros (15 milliárd forint) váltságdíjat követelnek a tajvani cégtől. A hackercsoport egy weboldalra közzétett több […]
ransomware