Nadella Európában turnézik

Satya-NadellaÚjabb fejlesztéseket jelentett be a Microsoft felhő hálózata kapcsán Satya Nadella, a vállalat vezérigazgatója és Brad Smith, a Microsoft elnöke. A bejelentésre annak kapcsán került sor, hogy a Microsoft vezetői négynapos európai körúton vesznek részt, ahol kormányzati és vállalati vezetőkkel találkoznak. Nadella emlékeztetett arra: a Microsoft az elmúlt évben több mint duplájára növelte felhőkapacitásait Európában, emellett eddig több mint hárommilliárd dollárt fektetett be ezen a területen. A vállalat tervei szerint 2017-től a Microsoft felhő megoldásai – így a Microsoft Azure, az Office 365 és a Dynamics 365 – a franciaországi adatközpontokból is elérhetővé válnak.

A Microsoft tovább folytatja a bővülést más európai országokban, így például Hollandiában, Írországban, Németországban is. “Továbbra is jelentős erőforrásokat fektetünk a felhő infrastruktúra fejlesztésébe, hogy kiszolgáljuk az ügyfeleink és partnereink oldaláról mutatkozó, növekvő keresletet: egy globális, megbízható, intelligens felhő platform megfelelő eszközt jelent arra, hogy teljesítsük küldetésünket: hozzásegítsünk minden embert és szervezetet ahhoz, hogy többre legyen képes” — hangsúlyozta Nadella.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ingyen tévézés a Magyar Telekomnál

csü okt 6 , 2016
A Magyar Telekom kódolatlanul kínál minicsomagos csatornákat: 2016. október 4. és november 30. között 37 egyébként csak minicsomagban megvásárolható csatorna műsora válik elérhetővé külön előfizetés megvásárlása nélkül is. A csatornanyitás a TV képernyőn kizárólag a Magyar Telekom TV-előfizetők számára érhető el IPTV-n, SAT tv-n, digitális kábeltévén, Alap, Családi és Családi+HD […]
televízió

Friss, ropogós