A ProgAdat ügyviteli rendszere befelhősödött

BessenyeiIstvanInduló beruházás nélkül, tervezhető havi költségekkel érhető el ezentúl a Laurel cégcsoporthoz tartozó ProgAdat ügyviteli rendszere, miután a társaság az alkalmazás felhőkörnyezetben működő változatait is kifejlesztette. A kisvállalkozások így egyszerűbben, olcsóbban és alacsonyabb, ám rendszeres költséggel juthatnak hozzá a kereskedelmi és pénzügyi adminisztrációs feladatok elvégzését egyszerűsítő megoldásokhoz – számolt be a fejlesztésről a Laurel cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője.

Bessenyei István kiemelte, a mai világban versenyelőnyt jelent, ha valaki átlátja és hatékonyan tudja irányítani céges folyamatait, de az ügyviteli rendszerek használatát eddig rendszerint csak a nagyobb vállalkozások engedhették meg maguknak. Ettől az újítástól várható, hogy az induló milliós beruházások helyett százezres nagyságrendűre csökkennek a felhasználók költségei, így a kisebb vállalkozások is hozzájuthatnak a modern technológiához. A vezető hangsúlyozta, a felhőben és nem a felhasználónál van a szoftveres üzemeltetési környezet, így nincs szükség a működtetéséhez speciálisan képzett szakemberre. Emellett továbbra is bármilyen szerverkörnyezetbe integrálni tudják az alkalmazást, lehet az az ügyfél által üzemeltett, esetleg bérelt szerver, vagy egy meglévő hálózat központi egysége is.

A távoli eléréshez az RDS (remote desktop service) technológiát használják, amellyel az adatbázist tetszőleges időpontban és helyről lehet kezelni. A megrendelő az igényeinek megfelelő számú hozzáférést kap, a felhasználói adatok pedig garantáltan elkülönülnek, így lehetővé válik a használatalapú költségtérítés. Az a cég, amelyiknek már van ügyviteli rendszere, könnyen viheti át eddigi lokális megoldását a felhő alapú rendszerbe. Az ügyviteli rendszer csak az első, hamarosan a Laurel cégcsoport további rendszerei is elérhetőek lesznek felhőn keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A pénzintézetek fele kompenzálja csak a kiberkárokat

ked jan 13 , 2015
A Kaspersky Lab és a B2B International 2014-es, globális felmérése szerint, amelynek Magyarország is a része volt, kiderült, hogy a megkérdezett pénzügyi vállalatok 52 százaléka térítette meg az ügyfeleinek az internetes csalások következtében keletkezett károkat, anélkül, hogy a körülményeknek különösebben utánajártak volna. Továbbá kiderült, hogy a cégek közel egyharmada gondolja […]
dollár