Ingyen tévézés a Magyar Telekomnál

monoszkopA Magyar Telekom kódolatlanul kínál minicsomagos csatornákat: 2016. október 4. és november 30. között 37 egyébként csak minicsomagban megvásárolható csatorna műsora válik elérhetővé külön előfizetés megvásárlása nélkül is. A csatornanyitás a TV képernyőn kizárólag a Magyar Telekom TV-előfizetők számára érhető el IPTV-n, SAT tv-n, digitális kábeltévén, Alap, Családi és Családi+HD díjcsomaggal rendelkező ügyfeleknek. A TV GO-n, regisztrációt követően ezek a csatornák nem Telekom TV előfizetők számára is elérhetőek.

A mostani akció a Magyar Telekom minicsomagjainak, a Filmvilág, Nagyvilág, és a Fishing&Hunting valamint a Classica csatornáinak kódolatlan elérését jelenti. Ezen belül a Filmvilág minicsomag a film és sorozat rajongóknak kínál szórakozást többek között a Sorozat+, az AXN és a Filmbox csatornáival, de a gyerekek is találnak számukra csatornákat a csomagban, mint például a Cartoon Networköt vagy a Nick Jr-t. A Nagyvilág minicsomag a DTX, a Discovery Science, a Viasat Nature, a Viasat Explore vagy a Viasat History műsoraival ismeretterjesztő, történelemmel, utazással és életmóddal kapcsolatos szórakozást kínál. A Fishing&Hunting minicsomag csatornája a horgászat és vadászat szerelmeseinek szól. A Classica minicsomag csatornája klasszikus zenei tartalmakat szolgáltat koncertek, operák, életrajzi ihletésű dokumentumfilmek sugárzásával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A 4G-s hálózatát fejleszti a Vodafone Borsod és Heves megyében

csü okt 6 , 2016
A 4G-s hálózati lefedettséget javító stratégiai fejlesztésbe kezdett a Vodafone Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében — jelentette be a cég magyarországi műszaki vezérigazgató-helyettese. Amrita Gangotra elmondta: a bálványi, tavasszal felújított Petőfi-kilátón már működik a Vodafone adója, a következő időszakban Borsodban negyven, Hevesben pedig tucatnyi bázisállomást létesítenek. A beruházás nyomán javulni fog […]

És még ez is...