MinDig TV: két hétig ingyenes a Da Vinci Learning csatorna

leonardo-da-vinci-mona-lisaA Da Vinci Media és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a MinDig TV felhasználók számára 2015. szeptember 21. és október 5. közötti időszakban kódolatlanul lesz elérhető Magyarországon a Da Vinci Learning csatorna. A Da Vinci Learning oktató és ismeretterjesztő sorozatokat kínál, amelyek olyan témákat ölelnek fel, mint a tudomány, a technológia, a történelem és az ókori civilizációk.

A csatorna legfrissebb fejlesztése egy egyedi online kiadvány, a gyerekeknek szóló Zseb-enciklopédia, melyben az ifjú Leo da Vinci és Niko Kopernikusz figurák képregény formában kalauzolják végig az olvasót a legfontosabb tudományterületek történetén, otthon elvégezhető kísérletekkel, érdekes tényekkel fűszerezve. A kiadvány online térítésmentesen letölthető a MinDig TV Extra honlapjáról is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elkérte a telefont, azután persze nem adta vissza

hét szept 21 , 2015
Nem csak a történelem, de a hülyeség is ismétli önmagát. Történt ugyanis, hogy C. István 2015. szeptember 8-án 16 óra 45 perc körül a Budapest VI., Nyugati téri aluljáróban a vele egy társaságban lévő másik férfi mobiltelefonját elkérte. A sértett több alkalommal megkísérelte visszakérni, visszavenni tőle telefonját, azonban azt nem […]

Friss, ropogós