Szupergyors vezetékes internetet visz a Magyar Telekom Borsodba

A Magyar Telekom korszerű szélessávú vezetékes távközlési hálózatot épít Borsod-Abaúj-Zemplén megye hat járásában európai uniós támogatásból – közölte a társaság.

A tájékoztatás szerint a cég az Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése elnevezésű pályázat keretében nyert csaknem másfél milliárd forintot a legalább másodpercenként 30 megabit (Mbps) sebességű vezetékes hálózat fejlesztésére a cigándi, a kazincbarcikai, a mezőkövesdi, a miskolci, a putnoki és a tiszaújvárosi járásban. Az új hálózaton a Magyar Telekom szupergyors internetet, széles TV-csatorna választékot, több képernyős filmkölcsönzési lehetőséget, HD kép- és hangminőséget, valamint az interaktív tévézés lehetőségét nyújtja majd ügyfeleinek – áll a közleményben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A hackerek szerint a hagyományos it-biztonsági technológiák elavultak

vas aug 27 , 2017
Hackerek körében végzett felmérést a Thycotic az év egyik legnagyobb it-biztonsági eseményén, a Las Vegas-i Black Hat 2017 konferencián. A kutatás szerint a hagyományos határvédelmi technológiák (tűzfalak, antivírus szoftverek) elavultak, a bizalmas adatokhoz pedig a privilegizált (adminisztrátori) fiókokon keresztül lehet a legkönnyebben hozzáférni. A felmérés szerint a vállalatok bizalmas adataihoz […]

Friss, ropogós