Coolpixék ikrekkel gyarapodtak

nikonA Nikon COOLPIX kompakt fényképezőgép családja két újabb taggal gazdagodott, a 20,1 megapixeles, könnyen szállítható, karcsú vázú COOLPIX A100-zal, valamint az egyszerűen kezelhető gombkiosztással és kényelmes fogású markolattal rendelkező 16,1 megapixeles COOLPIX A10-zel. Az akkumulátorral és az SD-kártyával együtt összesen 119 gramm súlyú COOLPIX A100 olyan könnyű, hogy zsebben vagy táskában hordva szinte észrevehetetlen, mégis rengeteg olyan funkciót csomagoltunk bele, amelyek a fényképezést egyszerűvé teszik. Amellett, hogy az (a Dynamic Fine Zoom használatával 10x-re kiterjeszthető¹) 5x optikai zoommal rendelkező NIKKOR objektív gyönyörű közeli képeket készít a barátokról és a családtagokról, a speciális hatások és gyors effektusok segítségével fotóit egyedivé is teheti — áll a gyártó közleményében.

Ines Bernardes, a Nikon Europe COOLPIX termékcsaládért felelős termékmenedzsere a következő szavakkal mutatta be az új fényképezőgépeket: „A COOLPIX A100 tökéletesen illeszkedni fog az Ön életstílusához, ha egy olyan, minden nap használható fényképezőgépet keres, amely könnyedén elfér a zsebében vagy a táskájában, emellett kristálytiszta fotók készítését teszi lehetővé akár otthon, akár külföldön. A COOLPIX A10 stabil fogású markolata nem csak a tudatos tervezést tükrözi, hanem hatékonyan csökkenti a fényképezőgép mozgásából eredő elmosódást a fényképezés folyamata során. Az AA méretű elemmel történő áramellátás azt jelenti, hogy sokkal könnyebb folyamatosan fotózni, bármerre is járjon.”

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Xerox jó megoldásnak tartja a razziát és a rajtaütést

pén jan 15 , 2016
A Xerox közleménye szerint a hamis és illegális utángyártott nyomtató kellékanyagok forgalmazása nagy problémát jelent (Mármint a társaságnak. A -szerk- megj.). A Kellékanyag Szövetség becslése szerint a hamis termékek világszerte évente mintegy 3,5 milliárd dollár kiesést jelentenek az ipar számára. A vásárlók védelme érdekében, a hamisított termékek veszélye miatt, a […]
börtön