Samsung: jöhetnek a hat gigabájtos okostelefonok

Samsung-mobil-RAMA Samsung Electronics bejelentette az iparág első 12 gigabites LPDDR (low power, double data rate 4) mobil DRAM tömegtermelését, amely a fejlett húsz nanométeres gyártási technológián alapul. A mobileszközök körében legelterjedtebb DRAM új verziójával megkezdődhet a hat gigabájtnyi operatív memóriával rendelkező prémium mobileszközök gyártása. A 12 gigabájtos LPDDR4 három, illetve illetve hat gigás mobil DRAM-ok előállítását teszi lehetővé kettő illetve négy chip alkalmazásával – ez az egyetlen olyan megoldás, amellyel hat gigabájt kapacitású LPDDR4 egység állítható elő.

A következő generációs csúcskészülékekben a hat giga kapacitású LPDDR4 mobil DRAM a legújabb operációs rendszereknél is zökkenőmentes multitaskingot és maximális teljesítményt biztosít a felhasználóknak, ráadásul a 12 gigás LPDDR4-nek köszönhetően a hat gigás egység könnyedén elfér a jelenleg kapható három gigabájtos LPDDR4 egységek helyén, megfelelve a fejlett mobileszközök gyártása során jelentkező tervezési kompatibilitással és gyártási hatékonysággal szemben támasztott igényeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Geomatech életet lehelne a közoktatásba

csü szept 10 , 2015
Újabb fejezetéhez érkezett a 2014 januárjában elindított oktatásfejlesztési program, a Metropolitan Kommunikációs Alapítvány, a Budapesti Metropolitan Főiskola, valamint a GeoGebra Nonprofit Kft. együttműködésében megvalósult Geomatech projekt. Az újdonságot, az okos eszközökkel, így telefonnal, tablettel vagy akár az interaktív táblán elvégezhető matematika kísérletek után az új fizikai és egyéb természettudományos feladatok […]

És még ez is...