A Xerox jó megoldásnak tartja a razziát és a rajtaütést

bortonA Xerox közleménye szerint a hamis és illegális utángyártott nyomtató kellékanyagok forgalmazása nagy problémát jelent (Mármint a társaságnak. A -szerk- megj.). A Kellékanyag Szövetség becslése szerint a hamis termékek világszerte évente mintegy 3,5 milliárd dollár kiesést jelentenek az ipar számára. A vásárlók védelme érdekében, a hamisított termékek veszélye miatt, a Xerox számos razziát és rajtaütésszerű termékellenőrzést tartott, a védjegy-kötelezettségi intézkedések vizsgálatával együtt.

A hamis termékek terjesztésének visszaszorítása érdekében a Xerox szigorúan ellenőrzi az eredeti kellékanyagokra vonatkozó megrendeléseket és azok elosztását, továbbá együttműködik a kormányzati hatóságokkal is. A gyártó igyekszik felkutatni azon forgalmazókat is, akik illegális utángyártott kazetták kereskedésével foglalkoznak (olyan termékekkel, amelyek az eredeti gyártó jelzésével ellátva kerülnek forgalomba), és rákényszeríti őket a törvénytelen tevékenység felfüggesztésére. A szellemi tulajdonjog védelmén keresztül a Xerox harcol a termékek rossz színben való feltüntetése, illetve a végfelhasználók megtévesztése ellen is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Villámszerűen fogok frissíteni: rendszergazda fogadalmak III.

pén jan 15 , 2016
A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet szakértői szerint ezeket a fogadalmakat érdemes tenniük a rendszergazdáknak idén. 3. Csökkentjük a frissítések telepítésére fordított időt. Egy friss felmérés szerint az it-biztonsági szakemberek számára nem is a támadások kivédése a leginkább időigényes feladat, hanem a frissítések telepítése. Ez a feladat a rendszergazdák idejéből […]