Élmény lesz: lassan elindul a TestJockey

tesztAz ország egyik legnagyobb kockázati tőkealap-kezelő társulása, az AVEC csoport bejelentette az okostelefon alkalmazások technológiai, üzleti és felhasználói élmény tesztelésére szakosodott TestJockey cég akcelerációját is. (Újdonság, hogy a TestJockey cégesült. Nemrég, február végén, még mint a Virgo egy projektje mutatkozott be Barcelonában, a Mobil Világkongresszuson.) Az AVEC Akcelerátor Program egyik első résztvevőjének, az okostelefon alkalmazások technológiai, üzleti és felhasználói élmény tesztelésére szakosodott TestJockey-nak április 29-i piacra lépését. A TestJockey-t az annak idején az iwiwet kifejlesztő Virgo Systems Kft. saját belső igényeinek kielégítésére kezdte el fejleszteni, a cél most az, hogy spin-offként önálló életre keljen a cég — számolt be az MTI.

(Emlékszünk még mekkora élmény volt az eladása előtt az iwiw használata? Na jó, az üzleti élmény az tényleg rendben lehetett az egymillárdos eladáskor. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már ilyen is van: itt a Művészetek Völgye app

ked ápr 8 , 2014
ShareTweetPinShareBemutatták, és például a Google Playből letölthető a 3G Multimédia által fejlesztett Művészetek Völgye applikációt — jelentette be az AVEC Csoport. A fejlesztésnek köszönhetően idén egy platformon belül tájékozódhatnak a rajongók a helyszínek felől, összeállíthatják programjukat, hallgathatják a völgyben fellépő előadókat, megvásárolhatják napi vagy hetijegyüket és készülékük segítségével még fizethetnek […]

És még ez is...