WhatsApp-rendeléssel versenyeznek a német taxik az Uberrel


Egyszerű WhatsApp-üzenetes taxirendeléssel veszik fel a versenyt a német taxitársaságok az Uber és a MyTaxi fuvarmegosztó szolgáltatásokkal. A német taxitársaságok képviseleti szervezete, a Taxi Deutschland eG. honlapján pénteken közzétett közlemény szerint a németországi nagyvárosokban mostantól a WhatsApp csevegő szolgáltatással egy megadott címre küldött, pozíció koordinátákat tartalmazó üzenettel is lehet taxit rendelni.

A WhatsApp Taxi azok számára ideális, akik egyszerűen és gyorsan szeretnének taxit rendelni. Minden egyéb igény kielégítésre továbbra is rendelkezésre áll a Taxi Deutschland mobil alkalmazása – írja a közlemény. Dieter Schlenker, a Taxi Deutschland vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a WhatsApp Taxi szolgáltatással már sokkal egyszerűbben lehet taxit rendelni, mint valaha. A WhatsApp egymilliárd felhasználóval a Facebook után a második legnagyobb közösségi hálózat a világon – mutatott rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Felhős szoftver szolgáltatókat venne az S&T Hungary

hét ápr 11 , 2016
Felhős szoftver szolgáltatókat venne az S&T Hungary, az organikus növekedés mellett az idén már felvásárlási célpontokat is keres a magyar it-tanácsadó vállalkozás – közölte a cég az MTI-vel. A tájékoztatás szerint olyan magyar vállalkozásokra pályázik a kft., amelyek a felhő biznisz szoftverszolgáltatási (SaaS) területén működnek. Ezért a szoftverrel, mint szolgáltatással […]

Friss, ropogós