Annyi a Magyar Telekom e-könyv áruházának

txtr-beagleA Magyar Telekom október 31-én bezárja e-könyv áruházát, ezzel egy időben pedig megszűnik a ’txtr applikáció, és a ’txtr weboldala is elérhetetlenné válik. A távközlési cég szűkszavú tájékoztatójában figyelmeztette a felhasználókat, hogy mentsék el a ’txtr felhasználói fiókjukban tárolt könyveiket, ugyanis október végétől a ’txtr Könyvespolcon tárolt tartalmak nem lesznek elérhetők. A mobilalkalmazás leállásának következtében a ’txtr Beagle e-könyvolvasó vezérlése is megszűnik, és az eszközre a továbbiakban új e-könyvek áttöltésére már nem lesz lehetőség.

A Magyar Telekom közölte: a Beagle e-könyv olvasóval rendelkező ügyfeleknek az eszköz vételárát igény esetén visszatéríti. Ezt az igényt, a felhasználók legkésőbb 2015. október 31-ig jelezhetik a társaságnak. A Magyar Telekom ’txtr-rel partnerségben indított e-könyv áruháza a szolgáltatás kezdetekor a magyarországi elektronikus könyvesboltok közül az egyik legszélesebb kínálattal rendelkezett, és néhány hónapon belül mintegy 900 ezer idegen nyelvű, ám a magyar nyelvű kötetekből a választék igencsak szűk volt, alig valamivel több, mint háromezer művet kínált az olvasóknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A sorrend: Magyar Telekom, UPC, DIGI, Invitel

ked szept 15 , 2015
Az NMHH gyorsjelentése szerint júliusban a hagyományos telefonvonalon szélessávú xDSL-internetszolgáltatásra előfizetők száma 784 ezer volt. A gyorsjelentésben szereplő – legnagyobb – kábelszolgáltatók internet előfizetései júliusban 1057 ezerre nőttek. Az FTTx, vagyis (az épületig, lakásig, irodáig) optikai szálon nyújtott internet szolgáltatás esetében 418 ezer előfizetés volt a hónap végén. 2015. július […]
router

És még ez is...