Az ASSA ABLOY felvásárolta a SEAWING Kft.-t

onody-csaba-assa-abloyAz ASSA ABLOY csoport tulajdonába került a Magyarországon 27 éve működő, saját fejlesztésű szoftvereket és hardvereket előállító SEAWING Kft.

A két cég meglévő ügyfélkörét és partnerhálózatát közvetlenül nem érinti a változás, mivel a megállapodás értelmében az eddig száz százalékban magyar tulajdonú SEAWING Kft. vezetősége továbbra is önállóan irányítja működését, a két cég eddigi telephelyén — Budapesten és Székesfehérváron –, független vállalatként folytatja tevékenységét. Az akvizíció célja, hogy lehetőséget teremtsenek az ASSA ABLOY zármegoldások SEAWING beléptető szoftverekbe történő implementálására, még tovább erősítve ezzel piaci jelenlétüket.

„Üzleti stratégiánk részeként olyan szoftverfejlesztőre és megoldásszállítóra volt szükségünk, aki testre szabható termékei által, valamint ASSA ABLOY zárakon és beléptetőkön szerzett tapasztalata révén hatékonyan segít minket egyedi, innovatív beléptető rendszerek kialakításában, melyekkel a mai igények mellett a jövő kihívásaira is felkészülhetünk” – magyarázta a felvásárlás hátterét Ónody Csaba, az ASSA ABLOY Hungary ügyvezetője.

„Döntésünkben fontos szerepet játszott, hogy egy olyan vállalatcsoport része legyünk, akivel közös értékek és cégfilozófia mellett, szakmai elhivatottságunkat érvényesítve tudunk együtt dolgozni. Az ASSA ABLOY csapatára hosszú évek óta megbízható partnerként számíthattunk, így nem kérdés, hogy a szorosabb együttműködés is gyümölcsöző lesz számunkra” – tette hozzá Pálffy Zoltán, a SEAWING Kft. ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kétszázmilliárd tintapötty kellett Magyarország legjobb természetfotóinak kinyomtatásához

csü nov 10 , 2016
A naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetségének szakmai zsűrije a mintegy háromezer pályamű közül, több fordulóban választotta ki az idei Saubermacher – Az év természetfotósa 2016 pályázatának 125 döntőbe jutott pályaművét. A korábbi évekhez hasonlóan a pályaművek zömét idén is Canon gyártmányú fényképezőgéppel készítették. A digitális természetfotók tökéletes minőségű reprodukáláshoz pedig […]

Friss, ropogós