Magyar Telekom: Origóban a fenntarthatóság és a CSR

A Magyar Telekom Csoport fenntarthatósági jelentését a Deloitte Zöld Béka Díj közép-európai döntőjében különdíjjal jutalmazták április 12-én, Varsóban. A régió legjobbja a CEMEX (Lengyelország) lett, a 2018-ban első alkalommal kiírt „Legjobb integrált jelentés” kategóriában pedig az Orlen Group (Lengyelország) vehette át az elismerést. 2017 novemberében a Magyar Telekom Csoport már elnyerte a Deloitte Magyarország legjobb vállalati fenntarthatósági jelentést elismerő Zöld Béka Díját, ezzel automatikusan bejutva a közép-európai döntőbe. A szakmai zsűri a hazai megmérettetésen összetett szempontrendszer alapján értékelte a pályázók fenntarthatósági és CSR jelentéseit.

Vélemény
Szerkesztőségünk szerint a Magyar Telekom valóban sokat tesz a magyar kultúráért, a sportért, és valamikor sokat tett a szabad sajtóért is. Fenntartotta a legjobb időkben is maximum nullszaldós Origót, amely 2010 után az egyik legnívósabb online hírforrássá vált. Ám, amióta -profiltisztításra hivatkozva, de tudjuk miért- 2015-ben eladták az oldalt, nem lehet a távközlési társasággal kapcsolatban a fenntarthatóságról, a társadalmi felelősségvállalásról (CSR) beszélni. (-szerk-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az NVI szerint nem omlott össze a Nemzeti Választási Rendszer

hét ápr 16 , 2018
Pénteken a Nemzeti Választási Iroda (NVI) több párt szakértőinek a kérdéseire is választ adott a választási informatikával kapcsolatban. A tájékoztatón elhangzott, hogy a Nemzeti Választási Rendszer – a választás lebonyolítását támogató informatikai rendszer – feladatát folyamatosan, így a választás napján is zavartalanul látta el. A valasztas.hu-nál történt honlapcserével kapcsolatban az […]
szerver, adatközpont