Az SAP hárommilliárdos üzletet nyert el

Csaknem három milliárd forintból korszerűsíti informatikai rendszerét a Waberer’s csoport, az SAP Hungary Kft.-vel megvalósuló együttműködés keretében 2018-ra korszerű, integrált technológia válthatja föl az eddig futó rendszert – közölte a Waberer’s.

A tájékoztatás szerint a valós idejű adatokon alapuló, dinamikus döntéshozatalt támogató rendszer bevezetése januárban indult, miután – a korszerűsítés első lépéseként – rekordgyorsasággal, tíz hónap alatt lecserélték a vállalatirányítási rendszert. A cég arra számít, hogy az új megoldások felgyorsítják az üzemanyag-elszámolást, a biztosítási ügyek kezelését, egyszerűsítik a sokváltozós bérelszámolás lefuttatását, valamint a teljesítés és a fuvarozás adminisztrációját. Az innovatív rendszer járművek fedélzeti adatait is tárolja, így hatékonyabb útvonaltervezést tesz lehetővé, az új ügyfélkapcsolati menedzsmentmegoldás pedig eredményesebbé teheti a cég marketingkampányait – áll a közleményben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új biztonsági megoldásokat mutatott be a Cisco

szo márc 25 , 2017
A Cisco új megoldásokkal bővíti biztonsági portfólióját. A Cisco Umbrella és a Cisco Firepower 2100 következő generációs tűzfal. A Cisco Umbrella nevet viselő biztonságos internet átjáró megoldása egy felhő alapú biztonsági platform, amely a hálózaton vagy azon kívül dolgozó munkavállalók védelmének első vonala. Az Umbrella blokkolja a rosszindulatú domainekhez, URL-ekhez, […]
Cisco

Friss, ropogós