Bizalmat szeretne az Asus

laptopAz Asus 2015. július 13-tól Magyarországon is elindítja kiemelt megbízhatósági programját, ami az alap kétéves jótállás mellett extra biztonságot és kényelmet biztosít — áll a társaság közleményében. A programba regisztráló, Asus notebookot és táblagépet vásárló felhasználók a jótállási idő első évében, műszaki meghibásodás esetén a készülék javításán felül a vételárat is visszakapják. A programban a gyártó teljes notebookos termékkínálata részt vesz.

Teendők, feltételek
Vásároljon egy, a programban résztvevő ASUS notebookot, 2 az 1-ben készüléket vagy ASUS ZenPad tabletet 2015. július 13. és 2015. december 31. között. Regisztrálja a készüléket a www.asusbizalom.hu oldalon a vásárlást követő 15 napon belül a vásárlást igazoló számla feltöltésével – az engedélyezett regisztrációk maximális száma háztartásonként 1, vállalatonként 10. Ha a készülékkel kapcsolatban műszaki probléma merülne fel, hívja az ASUS Ügyfélszolgálatot, ismertesse a problémát és kérjen javítást. Amennyiben a hiba a vásárlást követő 31 napon túl és 365 napon belül következne be, akkor a javításon felül a készülék vételárát is visszaigényelheti az ASUS Bizalom programnak köszönhetően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ez az euró-tarifa: roaming akadémia

ked júl 14 , 2015
Itt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít. 13. Mi is az az euró-tarifa? Az euró tarifa az Európai Unió tagállamaiban, valamint Izlandon, Norvégiában és Lichtensteinben igénybevehető […]