A Xeropan digitális oktatásért járó díjat nyert

TanulóA Xeropan idén nyáron elnyerte az egyik legnevesebb, oktatóprogramokat bíráló szervezet, az amerikai Tech Breakthrough szerint a világ legjobb “Learning Relationship Management”, avagy Interaktív Tanulást Támogató rendszere díjat.

A Xeropan a járvány idején azzal is támogatta a digitális oktatást, hogy ingyenessé tette PRO funkcióit az iskolák számára, melynek köszönhetően az Oktatási Hivatal a tanulást támogató hasznos anyagok között tüntette fel honlapján. Az Androidon, IOS-en és számítógépeken is elérhető app a legmodernebb pedagógiai eszközöket használva 15 nyelven tanít angolul. Különlegessége, hogy egy izgalmas történet keretein belül valósítja meg a tanítást, teletűzdelve érdekes videókkal és részletes nyelvtan magyarázatokkal. Mesterséges intelligenciával rendelkező chatbotjaival eközben a tanulók magabiztosan gyakorolhatják a beszélgetést. A platform nemrég egy teljes dizájnváltáson is átesett, ezzel áttekinthetőbbé és vizuálisan modernebbé téve arculatát. A díj apropója a szeptemberben induló Xeropan Classroom is, melynek segítségével a fizikai tankönyveket helyettesíthetik a tanárok. Itt a Xeropan teljes tananyagát felhasználhatják és testre szabhatják a diákok számára, miközben részletes információkat kapnak fejlődésükről, személyre szabottabbá és hatékonyabbá téve ezzel a tanítást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyarországon döcög a DIGI

sze aug 19 , 2020
A második negyedévben előfizetői számának növekedése mellett magasabb bevételre tett szert és növelte működési eredményét a román DIGI Communications N.V. internet- és kábeltévé szolgáltató vállalat a csoport honlapján közzétett beszámoló szerint. A DIGI a júniussal zárult második negyedévben 310 millió euró, az egy évvel korábbi 294,1 millió eurónál öt százalékkal […]
Digi

Friss, ropogós