Van olyan alkalmazás, amely megjósolja melyik csapat nyeri a vébét

vbA futballőrületben is rendszert kereső szurkolók a QlikView segítségével tudhatják meg a 2014-es brazíliai vb legvalószínűbb nyertesét. A svéd fejlesztésű alkalmazás a futballvilágbajnokságok eddigi statisztikáira építve számolja ki az egyes csoportok, illetve az egyenes kieséses szakasz várható eredményeit.

A VB alkalmazás segítségével megnézhető az összes résztvevő csapatok statisztikáit, és ennek alapján kiválaszthatók a csoportok továbbjutóit. Az egyenes kieséses szakaszban a QlikView megmutatja a párharcok esélyeseit, egészen a döntőig, ahol megtudható, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint melyik finalista az esélyesebb a világbajnoki trófea elnyerésére. Az alkalmazást üzleti célokra fejlesztették, ezért jó kezekben tényleg nagyon hasznos tud  lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lebukott az informatikai eszközökkel áfát csaló bűnszervezet

pén jún 13 , 2014
Több mint százmillió forint kárt okozott az államnak egy informatikai eszközök kereskedelmével foglalkozó Nógrád megyei bűnszervezet – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense az MTI-vel. Kovács Dorina elmondta: a bűnszervezet informatikai eszközök kereskedelmével foglalkozó gazdasági társaságokat működtetett. A számítástechnikai eszközöket papíron, fiktív cégnek Szlovákiából […]

Friss, ropogós