Új ADATA powerbankek a piacon

Az ADATA Technology bejelentette a P10050, a P16750 és a P20100 powerbankeket. Az ADATA olyan töltőket tervezett, amelyek kisebb méretűek, ugyanakkor ez nem megy az elektromos kapacitás és a teljesítmény rovására.

A nagy teljesítményű töltők nagyméretűek és nehezek voltak, ezzel ellentétben a P10050, P16750 és P20100 kompakt és könnyen hordozható, nagy kapacitású és teljesítményű. 10050 mAh, 16750 mAh és 20100 mAh teljesítménnyel rendelkeznek, ami elegendő ahhoz, hogy négyszer, teljesen feltöltsünk egy okostelefont. Ezenkívül mindhárom típus két USB kimenettel kapott, amelyek mindegyike két amper teljesítményt ad le, így egyszerre két eszköz is tölthető. Mindegyik powerbankbe LED lámpát is integráltak, így kempingezésnél, vagy egy áramkimaradásnál is praktikusan használhatók.

A P10050 lekerekített formája és a változatos színek, divatos és kifinomult megjelenést nyújtanak. A P16750 és a P20100 kettős színsémája kiemeli a stílus és a luxus érzését. A teljesítmény és a kapacitás is ennek megfelelő, a legjobb minőségű akkumulátorok kerültek bele, valamint speciálisan kialakított áramköröket használnak a túltöltés és a kisülés elkerülésére, ami károsíthatja az akkumulátort és lerövidítheti a termék élettartamát. A prémium minőségű komponensekkel és tűzálló külső burkolattal az ADATA töltők megfelelnek az IEC 60950 biztonsági szabványnak, valamint jobb védelmet nyújtanak a túltöltés, a túlmelegedés, a rövidzárlat és a túlfeszültség ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az ESET szerint ilyen lesz a jövő

hét dec 25 , 2017
Az ESET jövő évre szóló kiberbiztonsági előrejelzése szerint sok vállalat továbbra is hatalmas összegeket utal a zsarolóvírusok készítőinek, ahelyett, hogy a kiberbiztonsági védelmét fejlesztené, a jelentés tanulságai szerint ez a sajnálatos hozzáállás várhatóan 2018-ban is folytatódni fog. „Miközben úgy tűnik, hogy számos nagyvállalat egyre komolyabban veszi a kiberbiztonságot, és megkapják […]
Hacker támadások térképe