Csodamonitor érkezik az LG-től

Battlefield4Az LG Electronics (LG) a január a CES 2015-ön mutatta be új 21:9-es UltraWide monitorcsaládját, köztük a világ első olyan UltraWide monitorát is, amely kompatibilis az AMD FreeSync technológiával. Az LG 34UM67 a vállalat első olyan 21:9-es UltraWide monitora, amelyet kifejezetten a fejlett grafikájú számítógépes játékokhoz alakítottak ki. Az AMD FreeSync technológiája kiküszöböli a képtörést, amely akkor fordulhatna elő, amikor a monitor és a videokártya nincs szinkronban. A FreeSync technológia képkockák kiesése nélküli, folytonos mozgás előállításával biztosítja a legfolyamatosabb és leggördülékenyebb játékélményt.

Az UltraWide monitor kivételes UltraWide látómezeje előnyösebb helyzetbe hozza a játékosokat olyan rejtett területek felfedésével, amelyek láthatatlanok voltak a hagyományos 16:9-es monitorokon. A monitor a Black Stabilizer technológia segítségével megvilágítja a sötét színhelyeket, így egyértelműen azonosíthatók azok a mély fekete területek, ahol tárgyak vagy éppen ellenségek rejtőzhetnek. A Dynamic Action Sync üzemmód a lehető legkisebbre csökkenti a bemeneti késleltetést, így a játék ténylegesen valós idejűvé válik. Számos népszerű játék, például a Battlefield 4, a World of Warcraft és az ArcheAge támogatja jelenleg a 21:9 arányú felbontást, és a jövőben várhatóan további játékok csatlakoznak ezekhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nappal dolgoztak, éjszaka ellopták az "internetet"

szo jan 10 , 2015
Az adonyi rendőrök vádemelést javasolnak Cs. Ottó 20 éves és O. Dávid 22 éves pusztaszabolcsi lakosokkal szemben, akik egy helyi családi házból tévét, italt és internet sticket loptak el. A két férfit azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy 2014 májusában bementek Pusztaszabolcs, Gépállomás utca egyik családi házába és onnan LCD televíziót, […]
internet