Orosz cég hozna ingyenes wifit a metróba

Ingyenes wifi kiépítését tervezi a budapesti metróban az orosz MaximaTelecom – közölte a Vedomosztyi című gazdasági napilappal a cég társtulajdonosa, Szergej Aszlanyjan.

A Moszkvában és Szentpéterváron, valamint tíz oroszországi reptéren is hasonló hálózatot üzemeltető cég birtokosa korábban a New York-i metróval kapcsolatban nyilatkozott hasonlóan, de ezúttal nem adott felvilágosítást arról, hogy hol tart a terv megvalósítása. A lap által megszólaltatott, névtelenül nyilatkozó szakértőt meglepte a MaximaTelecom magyarországi terjeszkedési terve. Rámutatott, hogy a cégnek Budapesten mindent a nulláról kellene kezdenie, egyebek között be kellene szereznie az engedélyeztetési dokumentációt, miközben a magyar piacon már jelen vannak jelentős transznacionális szolgáltatók. A budapesti metró részéről nem válaszoltak a Vedomoszti megkeresésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Földalapú támogatás: az informatikai fejlesztések beváltották a reményeket

szo jún 3 , 2017
Az informatikai fejlesztések beváltották a reményeket, az ügyfélbarát informatikai felület is hozzájárulhatott ahhoz, hogy egységesen és egyenletesen tudták beadni a gazdálkodók a kérelmeket – jelentette ki Dancsó József, a Magyar Államkincstár (MÁK) elnöke. Elmondta, hogy az idén a szankciómentes időszakban több mint 175 ezer ügyfél adott be egységes kérelmet, csaknem […]

És még ez is...