A HyperX újra a csúcson

HyperX-Predator-DDR4A HyperX, a Kingston Technology Company Inc. divíziója bejelentette, hogy az MSI órajelnövelője, „Toppc” 4351 MHz-re tuningolta a HyperX Predator DDR4 memória órajelét, amely a DDR4 memóriák tekintetében világrekordot döntött. A legmagasabb órajelet „Toppc” egy 4 GB-os, 3333 MHz-es HyperX Predator DDR4 modul és az új MSI X99S XPOWER AC alaplap segítségével állította fel. Amellett, hogy a HyperX ismét órajelcsúcsra tört, abban is egyedülálló, hogy a világon felállított húsz legutóbbi memóriaórajel-rekord közül tizet a HyperX Predator DDR4 memóriájával döntöttek meg.

A csúcseredmények közül nyolcat az idei CES keretében megrendezett HyperX OC Takeover (HOT) World Finals eseményen értek el a világ legjobb órajelnövelői, akik 15 000 dollár pénznyereményért versenyeztek. A HyperX DDR4 memória emellett két másik teljesítményértékelésben is csúcstartó, amit a HWBOT, a MaxxMEM és a MaxxMEM Read Bandwidth is tanúsított. A 4 modulból álló, 3333 MHz-es, 16 GB-os HyperX Predator DDR4 készlet a leggyorsabb, Intel XMP-tanúsítvánnyal rendelkező memóriakészlet. Az Extreme Memory Profile (XMP) segítségével a felhasználók az átlagos gyári műszaki jellemzők fölé növelhetik a memória órajelét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Decemberben az előfizetők bő kétharmada vett igénybe digitális szolgáltatásokat

hét febr 2 , 2015
Tavaly, december végén 3,095 millió előfizetést tartottak nyilván. A gyorsjelentésben szereplő szolgáltatók előfizetőinek 69,9 százaléka vett igénybe digitális szolgáltatásokat. A digitális előfizetéseken belül decemberben 1130 ezerről 1145 ezerre nőtt a kábeltelevízióra vagy IPTV-re előfizetők száma. A vezeték nélküli (műholdas, parabola antennával fogható) szolgáltatást 901 ezren vették igénybe, a MinDig TV […]
televízió

Friss, ropogós