Új Dell laptopok kisvállalkozóknak

dellA Dell bejelentette, hogy az üzleti felhasználásra szánt Vostro termékcsalád újgenerációs modellekkel bővül. Az új laptopok igazodnak a kisvállalkozások, az otthoni irodák és a sokat utazó üzletemberek igényeihez. Vostro 15 3000 sorozat csúcskészülékeiben Intel Core i5 sorozatú processzor, 15 hüvelykes kijelzővel akár 8 óra 42 percen keresztül is képes hálózati áramforrás nélkül működni. A nagyobb grafikai igényű alkalmazásokat használók a különálló NVIDIA grafikus processzorral felszerelt modellt is választhatják.

Az új Vostro 3000 sorozatba tartozó laptopok vékonyabbak az előző generációnál; vastagságuk nem éri el az egy hüvelyket, így könnyedén hordozhatók. A modell a régióban Solid Black színben kapható, fedele bordázott, amely csökkenti a karcolódás mértékét a mindennapi használat és az utazás során. Az üzleti funkciók széles kínálata – például az optikai meghajtó, a VGA-kimenet, a tükröződésmentes Full HD kijelző, a Gigabit Ethernet, a tízgombos számbillentyűzet és az akár egy terabájtos HDD-adattár – megkönnyíti a munkavégzést és a kapcsolódást. A Vostro 15 3000 alapmodellje itthon nyáron lesz elérhető, már 139 990 forinttól.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt a Microsoft Azure Stack

pén máj 8 , 2015
A napokban mutatták be, a nyáron pedig előzetesként elérhető lesz  a Microsoft Azure Stack, amely az Azure felhasználói élményt, továbbá az infrastruktúra- és platformszolgáltatási képességeket az ügyfelek adatközpontjai számára is rendelkezésre bocsátja. Az Azure Stack segítségével az it-csapatok a vállalati alkalmazásokat összehangolhatják az elérhető alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, miközben a felügyelet […]
felhő

Friss, ropogós