Vennél billentyűzetet 45 ezer forintért? Most itt a lehetőség

SPEEDLINK-ULTOR-Illuminated-Mechanical-billentyuzetA gaming perifériák piacán versenyző SPEEDLINK bemutatta legújabb – haladó játékosoknak szánt – mechanikus billentyűzetét, az ULTOR Illuminated Mechanical Gaming Keyboard-ot. A kompakt, keret nélküli, alumínium billentyűzet, melynek megbízhatóságát Kaihua/Kalih kapcsolók garantálják, már kellő támogatást biztosít a profi versenyek felé kacsingató játékosoknak is. A széles körű beállítási lehetőségek biztosító egyedi szoftver és a megvilágított gombok segítik az eszköz személyre szabhatóságát és az eredményes játékot. A billentyűzet magyar nyelvű kiosztással már kapható, 44 990 forintos javasolt végfelhasználói áron.

A billentyűzet hat szoftveresen konfigurálható makrógombbal érkezik, és öt profil beállítást kínál a játékosok számára. A multimédia funkciókkal kibővített FN gombok és a Windows-gombot tiltó gomb mellett a tökéletes anti-ghosting-ot garantáló N-key rollover technika is hozzásegíti a játékosokat a győzelemhez. Az ULTOR billentyűi állítható intenzitású vagy akár kikapcsolható kék színű LED billentyű-világítást kaptak, WASD gombjai pedig fehér színnel hívják fel magukra a figyelmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megérkezett a Honor 7 Lite

pén jún 24 , 2016
A Honor 7 előnyös árcédulával felszerelt verziója a magyar piacra is megérkezett, ráadásul Nyugat-Európával szemben nálunk az ujjlenyomat-olvasó is megtalálható a 79 990 forintos készülékben. A Honor 7 Lite paraméterei a kategóriájában kiemelkedőek: a kedvezően árazott modell a drágább konkurens telefonok teljesítményét nyújtja. Alumínium ház, Full HD képernyő, nyolcmagos processzor és […]

És még ez is...