Ez az, ami nélkül nem is érdemes nyaralni menni

Nikon-COOLPIX-w100A Nikon COOLPIX kompakt fényképezőgépek termékcsaládja egy otthoni vagy külföldi kalandokhoz tervezett új taggal bővült – a 13,2 megapixeles COOLPIX W100 készülékkel. A fényképezőgéppel úszni lehet, vagy akár tíz méteres mélységig lehet merülni, továbbá az 1,8 méteres magasságból való leejtésig ütésálló, ellenáll akár –10 °C-os hidegnek, valamint porálló, így bárhová gond nélkül elvihető.

A hihetetlenül egyszerűen kezelhető COOLPIX W100 dedikált gombokkal és könnyen használható felülettel, valamint egy speciális gyerekmenüvel is rendelkezik, így minden korosztály számára megfelelő. Az egyszerű automata módban a fényképezőgép optimalizálja az összes beállítást, így mindig csodásan páratlan, megismételhetetlenül nagyszerű, egyedülálló képek készíthetők – még gyenge fényben vagy közvetlen napfény esetén is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A táblagépeknek annyi

ked aug 2 , 2016
A második negyedévben 38,7 millió táblagépet értékesítettek a világpiacon a leválasztható billentyűzetű hibrid gépeket is beleértve, ami 12,3 százalékos csökkenés az egy évvel korábbihoz képest – derül ki az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat hétfőn közzétett jelentéséből. A negyedévben értékesített táblagépek túlnyomó részén, 65 százaléka, […]

Friss, ropogós