Jegesmedvéknek gyárt switch-et a Zyxel

Treso-TamasBemutatta új, 5/12 portos gigabit kültéri PoE switch eszközeit a tajvani Zyxel. A zord időjárási körülményeknek is ellenálló RGS sorozat menedzselt és nem menedzselt eszközei -40 és +75 °C hőmérséklet esetén is kiválóan működnek, és biztosítják a zökkenőmentes kapcsolatot.

A Zyxel RGS sorozat kültéri eszközei ellenállnak a forróságnak, a pornak és az elektromágneses interferenciának is. Az EMC és IP30 hitelesítéssel rendelkező eszközök DIN sínre, falra és egyéb kültéri helyszínekre is könnyedén felszerelhetőek. Az RGS sorozatot duális inputtal szerelték fel, hogy jobb hálózati stabilitást biztosítson – amennyiben az egyik erőforrás meghibásodik, a másik átveszi a helyét. Az RGS200-12P-t is redundáns gyűrűvel és gyors öngyógyító technológiával szerelték fel, ami azt jelenti, hogy bármilyen hálózati hiba esetén húsz ezredmásodperc alatt visszaállítja a normális működést.

A fiber uplink támogatásnak köszönhetően az RGS sorozat csomópontként akár negyven kilométer távolságra is képes továbbítani a jelet. A kábelek telepítésén is jelentős ráfordítás takarítható meg, köszönhetően az RGB sorozat PoE támogatásának. „Az RGS sorozat egy profi termékcsalád a menedzselt és nem-menedzselt funkcionalitások kombinációjával felszerelve, a kültéri telepítésekre és skálákra optimalizálva. A kiemelt biztonsági rendszer telepítésével, az IP-alapú felügyelettel és a multi-site gyártási létesítménnyel igyekszünk ügyfeleink igényeit maximálisan kielégíteni”- mondta Treso Tamás, a Zyxel regionális értékesítési menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.