Itt a Microsoft Azure Stack

felhoA napokban mutatták be, a nyáron pedig előzetesként elérhető lesz  a Microsoft Azure Stack, amely az Azure felhasználói élményt, továbbá az infrastruktúra- és platformszolgáltatási képességeket az ügyfelek adatközpontjai számára is rendelkezésre bocsátja. Az Azure Stack segítségével az it-csapatok a vállalati alkalmazásokat összehangolhatják az elérhető alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, miközben a felügyelet folyamatosan a csapat kezében marad. Az Azure Stack ugyanarra a technológiára épül, mint az Azure.

A Windows Server 2016 új előzetese is a napokban látott napvilágot. Ez prémium minőségű platformot biztosít a vállalati és felhőalkalmazások számára olyan technológiai megoldások révén, mint például a Nano Server, amely egy új telepítési opció. A szintén a napokban bemutatott Microsoft Operations Management Suite (OMS) felhőalapú megoldás tovább bővíti a System Center funkcióit az felügyelet területén szinte minden hibrid felhő, beleértve az Azure, a harmadik fél által üzemeltetett felhő (például Amazon Web Services), Windows Server, Linux, VMware és OpenStack felé. Az OMS tovább bővíti a System Center 2016 funkcióit, amelynek előzetese már ezen a héten elérhető lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lepaktált az Intel Security az Ericssonnal

pén máj 8 , 2015
Az Intel Security és Ericsson együttműködési megállapodást kötött a távközlési szolgáltatók biztonságáért. A két vállalat megállapodása az Ericsson menedzselt szolgáltatások terén szerzett szakértelmét, globális szállítási képességét és hálózatbiztonsági szaktudását egyesíti az Intel Security egyéni és vállalati biztonsági megoldásokat tartalmazó kiterjedt portfóliójával. Az együttműködés első fázisában a menedzselt behatolás elleni védelem, […]
kézfogás

Friss, ropogós