Sokszínű és Családbarát a Magyar Telekom

 

Idén, május 30-án immár harmadik alkalommal rendezte meg az Esélykonferenciát az mtd Tanácsadói Közösség. Az esemény célja az általuk végzett munkaadói benchmark kutatás eredményeinek ismertetése, amelynek központjában a családbarát munkahelyi gyakorlatok és a generációk közötti szolidaritás áll.
Az egynapos konferencián a Telekom két elismerést kapott: ismét bekerült a Top 10 Sokszínű és Családbarát Szervezet közé,  a Munka-Magán életkép 2013 pályázaton pedig második helyezést ért el. A zsűri, “A Gyermekedet is elhozhatod” című pályázatban bemutatott és fotókkal is illusztrált jó gyakorlatokat  – a Telekomos Családi napokat, a Gyerekbarát irodákat, a Szabad a bejárás programot és a Kismama találkozókat, valamint a Mamazsúrok hagyományát – tartotta díjazásra méltónak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Most jó lenni Origónak

ked jún 4 , 2013
Ma este nyolc órakor új arculatot kap az Origo.hu. A fejlesztő csapat egyik tagját, Barczi “Blumi” Imrét kérdeztük az oldal  metamorfózisáról. – Feltűnő a hasonlóság a 444-el. Már ott is gondolkoztam azon, hogy tényleg a gyengén látókra hajtanak? Mi a koncepciója a nagy méretű címeknek, és annak, hogy szinte csak […]

Friss, ropogós