Nincs mit tenni, idén újra elstartol a Ki Mit Tube

zsuriA Ki Mit Tube az új generáció (Reméljük, hogy nem az egészé. A -szerk- megj.) megmérettetése és azoké, akik megértették az idő szavát (Ajjaj, akkor ez nem az én versenyem. A -szerk megj.) — áll az “esemény” beharangozó közleményében. Ráadásul még azoké is, akik tudják, hogy a YouTube-on mennek a legmenőbb dolgok, és a sztárok ma már itt születnek. Az első Ki Mit Tube-ra tavaly közel ötszázan neveztek, a produkciókra nyolcvanezer szavazat érkezett, a verseny több mint kilencmillió videó-megtekintéssel zárult. A Ki Mit Tube szervezői idén azonban nem csak megismételni akarják a tavalyi évad elképesztő sikerét.

A Ki Mit Tube percről percre változó, organikus műsorfolyam lesz, amit a nevezők, a netezők és a zsűri hoz létre, és mivel a Ki Mit Tube sikere a közösségi alkotóerőben rejlik, a szervezők úgy döntöttek, hogy idén még nagyobb hatalmat adnak a népnek. A kilenctagú zsűri ennek megfelelően átalakult. Idén hárman is a YouTube-nemzedék véleményvezérei (Atyaég, már ilyen is van… A -szerk- megj.) közül kerülnek ki. És még mindig nincs vége, az idei Ki Mit Tube egy minden ízében új műsorelemmel bővül. A zsűri ugyanis tíztagú, és a tizedik zsűri hely még kiadó! A tizedik zsűritag helyére bárki pályázhat – a nép pedig majd eldönti, kit tart a legérdemesebbnek arra, hogy képviselje a zsűriben. (Na ez már tényleg hihetetlen, megismételhetetlen csoda. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Androidra fejleszt a Xerox

csü júl 23 , 2015
A Xerox felmérése szerint a munkahelyeken mindössze tízből három ember tud nyomtatni a mobiljáról, miközben a vállalatok több mint a felénél szükség van arra, hogy a dokumentumokat rendszeresen kinyomtassák, kézbe vegyék. A Xerox olyan új mobil applikációt mutatott be, amelynek segítségével az androidos okos eszközzel rendelkező dolgozók gyorsan és egyszerűen […]

Friss, ropogós