NMHH: iskolák is jelentkezhetnek a Neumann-pályázatra

roma-iskolaIskolák is jelentkezhetnek a médiatanács Neumann-pályázatára, amellyel a közszolgálati tartalmú online műsorszámok gyártását támogatják – áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közleményében. A pályázat idei keretösszege 27 millió forint, amiből ötmilliót különítettek el a határon túli pályázók részére, kétmillió pedig a tavalyi keret maradványaként használnak majd fel. Egy pályázó pályázatonként legfeljebb egymillió forint támogatást nyerhet el. A jelentkezők a közzététel napjától folyamatosan, a keretösszeg kimerüléséig pályázhatnak.

A döntésnél előnyben részesül, aki gyermek- és ifjúsági témában nyújt be pályázatot, ha akadálymentesíti a műsorszámot vakok, gyengén látók, illetve siketek és nagyothallók számára, továbbá vállalja a tartalom angol felirattal ellátását. Ugyancsak előnyt jelent, ha kortárs zenét használ a pályázó. Mint a közleményben olvasható, a testület 2012 óta 59 esetben adott ilyen támogatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kínai okostelefonok szervize indul

hét szept 7 , 2015
Kínai telefonok szervizelése indul. A kinaitelefonjavitas.hu oldal nem csak egyszerű tájékoztatást nyújt a szerviz által nyújtott lehetőségekről, de az oldalon gyors díjkalkulációra is van lehetőség. Csernai Kata, Dual SIM szakértő, az szerviz ügyvezető igazgatója elmondta, hogy egyre többen rendelnek egyenesen Kínából mobiltelefont, mert jóval olcsóbban juthatnak hozzá nem csak közepes […]
okostelefon