Kínai okostelefonok szervize indul

5

okostelefon-javitasKínai telefonok szervizelése indul. A kinaitelefonjavitas.hu oldal nem csak egyszerű tájékoztatást nyújt a szerviz által nyújtott lehetőségekről, de az oldalon gyors díjkalkulációra is van lehetőség. Csernai Kata, Dual SIM szakértő, az szerviz ügyvezető igazgatója elmondta, hogy egyre többen rendelnek egyenesen Kínából mobiltelefont, mert jóval olcsóbban juthatnak hozzá nem csak közepes minőségű, hanem egészen kiváló minőségű okostelefonhoz is. Az olcsóság ára, hogy ha meghibásodik a készülék, még a garanciális időn belül is hihetetlenül nehéz, körülményes a javíttatás, a garancián kívül pedig szinte lehetetlen, mert eddig nem volt kihez fordulni Magyarországon. Ez változik most meg a szerviz megnyitásával — jelentette ki Csernai.

A prémium kategóriás kínai okostelefonok semmivel sem rosszabbak, s nem romlanak el gyakrabban, mint az Európában jól ismert márkák telefonjai, igaz a 20-30 ezer forintos szürke importból származó kínai okostelefonokkal már több meghibásodás fordulhat elő — osztja meg tapasztalatait a kínai okostelefonokat forgalmazó dualsimsmartphones.hu webáruházat is üzemeltető cégvezető. Hozzátette, a szerviz elindítását is a webáruház látogatói inspirálták hozzászólásaikkal. A készülék javítását öt munkanapra vállalják, ami a raktáron nem lévő alkatrészek beszerzésének idejével nőhet akár két-három héttel is. “Rengeteg gyártó készülékét használják Magyarországon, ezért nagyon nehéz megjósolni, hogy milyen speciális alkatrészeket érdemes raktáron tartanunk. Mivel gyakorlatilag senki más nem vállalja ezeknek a típusoknak a javítását, bízom benne, hogy ki fogják várni az ügyfelek az alkatrészek beszerzési idejét” — bizakodik a szerviz vezetője.

A leggyakoribb hibajelenség, hogy a telefont nem lehet tölteni, illetve a törött kijelző. A töltési gond javítása általában néhány ezer forintból megoldható, a kijelző csere viszont jóval drágább, munkadíjjal együtt elérheti a 35-50 ezer forintot. Mivel az alacsonyabb árkategóriás kínai telefonok újonnan kerülnek ennyibe, ezeknél a készülékeknél többnyire nem érdemes kijelzőt cserélni. Gyakori kívánság még a szoftverfrissítés, illetve probléma, hogy a telefon “lefagy”, újraindul. Ezek a jelenségek általában a ROM sérülése miatt történnek, amelyek a különféle rootolt ROM-ok telepítése, vagy a hozzá nem értő ROM telepítése okoz.

5 thoughts on “Kínai okostelefonok szervize indul

 1. Üdv.

  Orosházi,

  Én már vettem Tőlük telefont és teljesen korrektek, számlát kapok stb. (még mielőtt engem is pocskondizánál szívesen megküldöm a számlát, a telefonról a képet is ha gondolod) Miért kell lehúzni, rágalmazni, hitelt rontani egyből valakit akit nem ismersz ?! Tudod, hogy ezért a Btk. szerint fincsi pénzbüntetésre is számíthatsz ?! Vagy csupán fél tizenéves éves hülyegyerek vagy akit Anyukája ráengedett notijára és éppen nem tud magával mit kezdeni, mert letiltották a pornó oldalakat ?!
  Nézz egy kicsit magadba és ha semmit nem tudsz egy cégről akkor tarts inkább meg magadba a marhaságaidat.

 2. "Cégünket 2006-ban alapítottuk, és a mai napig köztartozás mentesen működik, ezt Ön is ellenőrizheti a szabadon elérhető cégnyilvántartásban."

  Egyébként van saját személyes rossz tapasztalata a céggel? Becsapták, átverték?

 3. Hát persze mind ezt mondja.Kíváncsi lennék azokra a vám és áfa teherre amit "állítólag" kifizetnek !

 4. Megkerestük a társaságot, mi a véleménye olvasónk hozzászólásáról.

  Az áraink valóban magasabbak néhány versenytársunkénál, különösen a licit oldalakon keresztül értékesítő magánszemélyeknél.
  Ennek oka az, hogy minden vásárlásról 27% ÁFA tartalmú számlát adunk, mivel minden készüléket hivatalos úton szerzünk be, és megfizetjük a rá kiszabott vám- és ÁFA terhet.
  Az ár magában foglalja az egy éves garanciát, és a kiválasztáshoz ill. a vásárlás után a használathoz nyújtott szakszerű segítségnyújtást is.
  Cégünket 2006-ban alapítottuk, és a mai napig köztartozás mentesen működik, ezt Ön is ellenőrizheti a szabadon elérhető cégnyilvántartásban.

  Csernai Kata
  Dual SIM szakértő

 5. A webshop tipikus adócsaló fekete és szürke importos kereskedő.Mellesleg méregdrágán kínálja a telefonokat.Akinek esze van csak márkakereskedőnél vásárol odakint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Többezer app a Samsung az új okosórájához

hét szept 7 , 2015
A Samsung Electronics hivatalosan is bemutatta Tizen szoftverfejlesztői készletét (SDK) a nemrégiben bemutatott Gear S2 okosóráihoz. A még áprilisban bemutatott korai hozzáférési programnak köszönhetően a Gear S2 megjelenésekor már várhatóan több mint ezer alkalmazás lesz elérhető a készülékre az ötezer alkalmazás mellett, amely már a Samsung Gear eszközök felhasználóinak a rendelkezésére […]
okosóra Samsung

Friss, ropogós