SAP Business One: nincs mese, jön az új verzió

KezdyGergelyPiacra dobta legújabb verziójú vállalatirányítási megoldását az SAP üzleti-szoftvergyártó. A kisméretű cégek számára kínált Business One rendszer 9.1-es kiadása az elődjéhez képest több üzleti folyamatot támogat, egyszerűbb, funkcióalapú, testre szabható kezelőfelülettel rendelkezik, és új funkciókkal bővült. Utóbbinak köszönhetően például lehetségessé vált a leányvállalatok, kirendeltségek közötti tételes és konszolidációs elszámolás, új önköltségszámítási modell vehető igénybe a termékek profitszámításához, és magasabb szintű jogosultságkezelés biztosítja a sokfelhasználós működést. Éves átlagban száz magyar kisvállalat kapcsol SAP-ra, a szoftver 2004-ben debütált itthon, különböző verzióit több mint ezer hazai vállalat használja mindennapi működése menedzselésére. Az akár egy laptopra telepíthető vállalatirányítási rendszer (ERP) főként a kereskedelmi, a gyártó, a szolgáltató szektorokban terjedt el.

Az új Business One megoldás, hasonlóképpen a gyártó közép és nagyvállalati ERP kínálatával, elérhető a felhőből, és IOS, Android alapú okos eszközön keresztül is. A szoftvercég mindegyik ERP termékét átültette a HANA memória alapú technológiájára, így azok a nagyméretű adatbázisok esetén is valós idejűséget bíztosítanak, alacsonyabb üzemeltetetési költség mellett. Az SAP Business One mára integrált üzleti platformmá vált, azaz minden vállalati információforrás központjává — jellemezte az elmúlt évek fejlődését Kézdy Gergely, az SAP Hungary Kft. channel managere, aki a hazai bevezetés óta irányítja a szoftver piaci szereplését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Most lesz jó Nyíregyházinak lenni csak igazán

hét jan 5 , 2015
“A Kormány a Digitális Nemzet Fejlesztési Programról szóló 1162/2014. (III. 25.) Korm. határozat elfogadásával olyan komplex program megvalósításáról döntött, amely 2018-ig összehangolt fejlesztéseket valósít meg az országos szélessávú internetelérés, a digitális kompetenciák, a digitális gazdaság és a digitális gazdaság kiteljesedése érdekében. Felismerve az e feladatban jelentkező összetett kihívásokat, a Kormány […]
Forint

Friss, ropogós