Többezer app a Samsung az új okosórájához

Samsung-Gear-S2A Samsung Electronics hivatalosan is bemutatta Tizen szoftverfejlesztői készletét (SDK) a nemrégiben bemutatott Gear S2 okosóráihoz. A még áprilisban bemutatott korai hozzáférési programnak köszönhetően a Gear S2 megjelenésekor már várhatóan több mint ezer alkalmazás lesz elérhető a készülékre az ötezer alkalmazás mellett, amely már a Samsung Gear eszközök felhasználóinak a rendelkezésére áll.

A Samsung Gear S2 SDK előnyei
Továbbfejlesztett funkciók: A fejlesztők a készlet segítségével még hatékonyabban tudnak egyedülálló Samsung Gear S2 alkalmazásokat létrehozni a hálózat-, hívás-, és helyfüggő alkalmazásprogramozási lehetőségekkel, biztosítva a 3G-s hálózatokhoz való szabad csatlakozást okostelefon igénybevétele nélkül is.
Webes és Natív Appok: Az SDK a Webes és Natív applikációk terén is segítséget jelent a fejlesztők számára. A Tizen Native API lehetővé teszi a gyors, gyönyörű, minimális hardver igényű alkalmazások építését az EFL (Enlightenment Foundation Libraries) függvénykönyvtáron keresztül.
Android támogatás: A funkció lehetővé teszi bármely Androidos telefonhoz való könnyed kapcsolódást, így a szélesebb készülék-lefedettség által több felhasználó számára érhető el a Samsung Gear S2. A támogatott készülékek listája itt található meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Huawei Mate S: a mérlegképes luxustelefon

hét szept 7 , 2015
A Huawei bemutatta a Mate sorozat legújabb zászlóshajóját, a Mate S okostelefont. „A Huawei Mate S-t az emberi interakciókról szerzett tudásunk alapján fejlesztettük ki – legfőképpen az érintésre összpontosítva” — mondta Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója. Az LTE-képes Mate S okostelefont Hisilicon Kirin 935-ös, négy 2,2-es és négy […]
Huawei

Friss, ropogós