Huawei Mate S: a mérlegképes luxustelefon

Huawei-Mate-SA Huawei bemutatta a Mate sorozat legújabb zászlóshajóját, a Mate S okostelefont. „A Huawei Mate S-t az emberi interakciókról szerzett tudásunk alapján fejlesztettük ki – legfőképpen az érintésre összpontosítva” — mondta Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója. Az LTE-képes Mate S okostelefont Hisilicon Kirin 935-ös, négy 2,2-es és négy 1,5 GHz-es magból álló processzor és 2700mAh-s lítium-polimer akkumulátor működteti. A gyorsabb töltés érdekében a Huawei egyedülálló megoldással látta el a Mate S-t, amelynek köszönhetően a készülék akár kétórányi telefonbeszélgetéshez is kitart mindössze tízperces töltés után. Az új készülék 5,5 hüvelyk hosszú, 7,2 milliméter vastag, és ívelt a hátlapja.

A Mate S egy speciális verziója Force Touch technológiával lesz felszerelve. Ez képes érzékelni a képernyőt érő nyomás különböző erősségeit, így azzal, hogy erősebben vagy lágyabban nyomja az ujját a kijelzőre, a felhasználó alkalmazásokat aktiválhat, vagy egyéb tevékenységeket is egyszerűen elvégezhet. Fényképnézegetés közben például a képeket gyorsan meg lehet nyitni előnézetben, és meg lehet nagyítani azáltal, hogy egy ujjal megnyomjuk a képernyőt. A technológiának köszönhetően a Mate S-t mérlegként is lehet használni arra, hogy tárgyak súlyát megállapítsuk. A telefont a Huawei Mate 7 ujjlenyomat-olvasójának továbbfejlesztett verziójával, a Fingerprint 2.0-val látták el. Ennek száz százalékkal nagyobb a felismerési sebessége, és pontosabb öntanuló funkciókat tartalmaz, mint a korábbi technológia.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elismerésünk a Magyar Telekomnak

hét szept 7 , 2015
A Magyar Telekom a saját eszközeivel segíteni igyekszik a menekülteknek — olvasható a társaság Facebook oldalán. Most, ahogy a tranzitzónák helye körvonalazódni látszik, elkezdik kiépíteni az ingyenes wifi szolgáltatást, s emellett elosztókat is biztosítanak, hogy a telefonok feltöltése se okozzon nehézséget. Ez is érdekesQ4: Stagnált az okostelefonok eladása a világon […]
Magyar Telekom