Ismét költekezhetünk: nyakunkon a brutális kedvezmények napja

bevasarlokosarJövő héten pénteken, november 18-án az Extreme Digital által szervezett „brutális kedvezmények napján”rendezik az 50-70 százalékos kedvezményt is kínáló Black Friday-t, amelyen a tavalyi kínálat közel duplája lesz elérhető.

Magyarországon az Extreme Digital honosította meg az Egyesült Államokból származó Black Friday-t 2013-ban. Azóta közkívánatra minden novemberben megrendezi az óriási, akár ötven-hetven százalékos árkedvezményeket kínáló akciós napot a webáruházat és hagyományos üzleteket egyaránt működtető kereskedés. A brutális kedvezmények napjának idei mottója: Make Black Friday Great Again! Ennek jegyében egymilliárd forinttal növelte meg az árengedmények összértékét az Extreme Digital. Míg tavaly félmilliárd, idén összesen mintegy másfél milliárd forint értékű kedvezményt vehetnek igénybe a vásárlók a Black Friday-en. Az akciókba bevont termékek köre is bombasztikus mértékben nő: a hagyományos árukészletből több mint ezer termékre vonatkozik a páratlanul nagy kedvezmény.

2015-ben az Extreme Digital fekete péntekjén mintegy hatezer darab okostelefon, kétezer-ötszáz darab porszívó, kétezer darab televízió, ezer játékkonzol, és ugyanennyi laptop talált gazdára. Az ez évi eladási adatok alapján idén karácsonykor az androidos okostelefonok és a negyven-ötven colos lapostévék mellett a nagyobb tudású drónok és fitneszpántok, okosórák lesznek kiemelten népszerűek a háztartási nagygépek mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Digi: még mindig nincs meg a mobilszolgáltatás indulásának időpontja

pén nov 11 , 2016
A Digi Kft. a mobilszolgáltatásának pontos indulási dátumáról egyelőre nem tud hivatalos bejelentést tenni – közölte a társaság az MTI megkeresésére. Korábbi sajtóértesülések szerint 2017 márciusában indulna a Digi mobiltelefonos szolgáltatása. A Digi írásos válasza szerint a társaság kifejezett célja, hogy mihamarabb el tudja indítani a szolgáltatást, amelynek előkészítésén jelenleg is […]
Star Trek

És még ez is...