Schneider Electric: Radev Mihály lett az értékesítési igazgató

Radev-MihalyA Schneider Electric magyarországi leányvállalata Radev Mihályt nevezte ki az it-üzletág értékesítési igazgatójának, amely pozíciót a szakember 2016 januárjától tölti be. Radev szakmai tapasztalata, hazai illetve nemzetközi trend- és piacismerete, valamint kimagasló eredményei alapján nevezték ki. A menedzser 12 éves értékesítési tapasztalattal rendelkezik az it és elektronika területén. Kinevezése mellett szólt az is, hogy rövid megszakítással immáron hét éve dolgozik a Schneidernél, ezért otthonosan mozog a vállalat termékei és megoldásai között, kiismeri magát a szervezeti folyamatokban, ráadásul nem csak a cég vezetésével, hanem a kollégáival is jó viszonyt ápol.

Radev nevéhez kötődik az értékesítés maximalizálása érdekében megalkotott stratégia és üzleti folyamatok mellett a disztribúciós hálózat átszervezése, és egy új partnerprogram kialakítása, amelynek eredményeként a tagokon keresztüli értékesítés harminc százalékkal bővült. A szakember 2001-ben diplomázott az amerikai Webster University kihelyezett Bachelor of Arts: Business Administration képzésén Bécsben, középiskolai tanulmányait az Egyesült Államokban végezte el. Anyanyelvi szinten beszél bolgárul és felsőfokon angol nyelven. Szabadidejében szeret utazni, külföldön élő barátaival tartja a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az éves felülvizsgálat is kevés lehet

hét febr 22 , 2016
Az információbiztonság érdekében a különböző hardveres és szoftveres megoldások mellett öt további intézkedés megkerülhetetlen — állítja Sallai György, a KPMG információbiztonsági tanácsadásért felelős igazgatója. 5. Sérülékenységek rendszeres ellenőrzése A rendszeres ellenőrzés a leghatékonyabb módja a külső támadások megakadályozásának. Nem elég azonban egy rendszer gyenge pontjait a bevezetés pillanatában vizsgálni, sőt […]
kém, ügynök