Új vezérigazgatója lesz a Yettel Magyarországnak

Igor Prerovsky, mint a Home Credit China vezérigazgatójaSzeptemberi hatállyal Igor Prerovskyt nevezték ki a magyarországi Yettel vezérigazgatójának.

A PPF Telecom Group, a Yettel Magyarország többségi tulajdonosának a közleménye szerint Prerovsky azt követően tér vissza a PPF-hez, hogy négy évig az Európa és a Közel-Kelet régióban a digitális vállalkozásépítésben és -fejlesztésben vezető szerepet betöltő Creative Dock Groupnál fintech területen vezetett pénzügyi és telekommunikációs projekteket. Korábban a PFF tulajdonában lévő kínai nem banki pénzintézet, a Home Credit China vezérigazgatójaként dicsérte az ázsiai diktatúra kormányzatát, annak az emberek jólétének javítására törekvő „emberközpontú” politikája miatt.

(Érdemes megjegyezni, hogy a PFF többségi tulajdonában lévő Home Credit B.V. -ennek kínai leányvállalatának volt az igazgatója a Yettel újonnan kinevezett vezére- pr-céget alkalmazott azért, hogy befolyásolja a közvéleményt a Cseh Köztársaságban Kínáról. A Home Credit felbérelte a C&B Reputation Management nevű ügynökséget, amelynek az (is) volt a feladata, hogy a Home Credit marketingelésén túl, hogy a kínai kommunista rezsimről alkotott csehországban kialakult nem túl hízelgő képet is javítania kellett. A -szerk- megj.)

Prerovsky elődje, Peter Gazik 2021 óta vezette a Yettel Magyarországot. Bő két év után Gazik visszatér Szlovákiába, ahol szintén a PPF tulajdonában levő szlovák televízió- és médiacsoport, a Central European Media Enterprises (CME) vállalathoz tartozó TV Markíza vezérigazgatójaként folytatja munkáját.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bohózat, ami a határátkelőhelyeken folyik

csü júl 20 , 2023
Már megint megszűnt az informatikai probléma a határátkelőhelyeken; hajnali négy órától a határforgalom ismét zavartalan – írta a rendőrség a police.hu oldalon. Korábban arra figyelmeztetettek, hogy országos informatikai hiba miatt megnőhet a várakozási idő a határátkelőhelyeken. A hiba okát a szakemberek megtalálták, a rendszert hősiesen kijavították, így négy órától a […]
határátkelőhely

És még ez is...