Profi fotónyomtatás akár otthon is

szinekAz Epson legújabb A3+ méretű professzionális fotónyomtatója a professzionális minőségű nyomatok készítéséhez szükséges funkciókat kínál. Pigment-alapú tintával és széleskörű csatlakozási lehetőségekkel rendelkező SC-P400 készülék a profi- és hobbifotósok számára egyaránt ideális választás. A hét színkomponensű UltraChrome HiGloss 2 tintakészlet és a fényesség-optimalizáló használata élénk színeket és egységesen sima, fényes felületet biztosít a képeknek. A tintát egy olyan nyomtatófej juttatja a papírra, amely a piacon elérhető A3+ fotónyomtatók közül1 a legkisebb cseppméretet képes előállítani, kiemelkedően pontos képrészleteket eredményezve.

A professzionális minőségű, A3+ méretű nyomatok létrehozása egyszerű, a fotók pedig többféleképpen is megjeleníthetők. A kiemelkedő minőségű nyomtatást igénylő feladatokhoz az SC-P400 művészpapír-adagolási papírúttal is rendelkezik, amit a hátoldali papírtálcának köszönhetően egyszerű használni. A tekercspapírra történő nyomtatás optimalizálásáról a két tekercspapír-tartó gondoskodik, amelyek a kéthüvelykes tekercsmaggal rendelkező nyomathordozók esetében pontos nyomtatást biztosítanak. Vastagabb fotók esetén a nyomtató 1,3 mm-ig támogatja a merev nyomathordozókat, valamint a CD- és DVD-nyomtatást. Az SC-P400 nyomtató 2015 novemberétől lesz kapható bruttó 179 ezer forintos, ajánlott fogyasztói áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Invitel nyerte el az ALTEO Group it-üzemeltetését

pén nov 13 , 2015
A komplex Smart Energy Management szolgáltatásokat nyújtó ALTEO Group számára az elkövetkező három évben az Invitel biztosít teljes körű it-outsourcing szolgáltatást. A megbízást azt követően nyerte el az infokommunikációs társaság, hogy a nyár folyamán sikerrel valósította meg az ALTEO Csoport és az energetikai vállalat által idén májusban megvásárolt Sinergy Energiaszolgáltató […]

Friss, ropogós