Sony: halál a vezetékekre!

Cary-GrantA Sony legújabb Sound Bar-ja az autentikus házimozizás élményét biztosítja a szobát betöltő hangzásával, melyért a hat, elkülönített hangszóró, a menő online zenehallgatási lehetőségek és a kevésbé gubancolódó vezetékek felelnek. A helytakarékos HT-RT5-tel egy dinamikus, 550 wattos, több csatornás erősítővel őrjíthetjük meg a szomszédainkat. A különböző beállítási módoknak köszönhetően minden apró részlet hallhatóvá válik.

A Football Módban megtapasztalhatjuk a brazil Morumbi Stadion zajait; a 9.1 csatornás Mozi Stúdióban pedig élvezhetjük a híres Cary Grant féle színházat a Los Angeles-i Sony Pictures Studio jóvoltából; a Digitális Zene Aréna pedig, újra előhozza a londoni O2 Aréna szétáradó akusztikáját — legalábbis ezt ígéri a gyártó. A rendszer immár mikrofonnal támogatott, így le lehet tesztelni a szoba akusztikáját az Automata Digitális Mozi kalibráló DX-szel, ami biztosítja a lehető legjobb hangzást, bárhová is helyezzük a hangszórókat. A Sony új HT-RT5 Sound Bar-ja előrendelésben augusztus elsejétől vásárolható meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Arra is van megoldás, ha nem akarsz internetezni külföldön - roaming akadémia

sze júl 8 , 2015
Itt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít. 9. Ha az adatroamingolás számos előnye ellenére nem szeretnénk külföldön a mobilinternet szolgáltatásunkat használni, akkor mit kell tennünk? A mobiltelefon […]

És még ez is...