Gamerekre hajt az LG

LG-UltraWide-34UC79GAz LG Electronics (LG) új UltraWide monitort mutat be a berlini IFA közönségének. A 34UC79G a világ első 144Hz-es 21:9-es képarányú ívelt UltraWide gamer monitora. Erőssége a leggyorsabb pr-est megszégyenítő, már-már hihetetlenül rövid válaszadási idő és a szintén egy milliszekundumos válaszidejű Motion Blur Reduction technológiának köszönhető éles kép. A monitor folyamatos, szakadásmentes képet ad, az IPS panelek pedig pontos, torzításmentes, élethű színeket közvetítenek, bármilyen szögből is nézzük a képernyőt. Fekete szín stabilizátorával és Dynamic Action Sync megoldásával a gamerek legmagasabb elvárásainak is megfelel. A stabilizátor a legmélyebb fekete tónusokról is jól látható, tiszta képet ad, így a klasszikus First-Person-Shooting játékok sötét rejtekhelyeken megbújó karakterei sem maradnak észrevétlenek, a Dynamic Action Sync technológiának köszönhetően pedig a legmozgalmasabb játékban sem késnek a képek és tökéletesen zavartalan az élmény. Mindezt az AMD FreeSync megoldás teszi teljessé, amely a szakadásmentes, dinamikus képfolyamért felel.

Hogy a játék még élvezetesebb legyen, a fejlesztők egy célkeresztet is beépítettek a monitorba, amivel a gamerek még pontosabban célozhatnak, az egérzsinór-vezető pedig mindehhez kényelmes, szabad mozgást biztosít a kéznek. A 34UC79G-es modell 21:9-es ívelt képernyőjével, magával ragadó látványvilágával azonban nemcsak az FPS, de az RTS és a massive-multiplayer (MMORPG) játékosok számára is felejthetetlen élményt nyújt. Az élmény elmélyítésében a látványon túl néhány praktikus dizájnmegoldás is segít: az állítható magasságú 34UC79G monitor könnyedén és stabilan illeszkedik bármilyen játékállomásba, a zsinórvezetőnek köszönhetően pedig eltűnnek a kusza drótok az asztalról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Qualysoft: ezek a legkeresettebb it-s szakmák Magyarországon

sze szept 7 , 2016
ShareTweetPinShareA humánerőforrás-menedzsmenttel foglalkozó Qualysoft Zrt. szerint a hazai munkaerőpiacon is vannak olyan állások, amelyekre viszonylag egyszerű hozzáértő munkatársakat találni, ám több, speciális ismereteket igénylő fejlesztői szakmában óriási hiány mutatkozik a szakemberekből, mivel ezeket nem tanítják sehol sem a hazai felsőoktatásban. Ahogy az idegen nyelvek, úgy a programozási nyelvek esetén is […]
Irodai munka. programozó

És még ez is...