Olyat mutatott be a Logitech, hogy csak na!

Logitech-keytogoA Logitech bejelentette Android és Windows mobil eszközökhöz tervezett Keys-To-Go billentyűzetét. A Bluetooth kiegészítő könnyű, vékony, vízlepergető felülettel rendelkezik, így megfelelő kiegészítője lehet a hordozható eszközöknek. A vékony kialakítás mellett a Keys-To-Go átgondoltan elhelyezett billentyűkkel érkezik, kiegészítve egy sor Android, illetve Windows gyorsgombbal. Az Android és Windows felhasználók számára készülő verzió mellé ezen kívül egy hordozható aljzatot is mellékel a vállalat, amelyet a billentyűzethez csatlakoztatva függőleges pozícióban tarthatjuk okostelefonunkat, így segítve munkánkat és az ideális betekintési szöget.

A Logitech Keys-To-Go Android 4.1, illetve Windows 7 operációs rendszereket, illetve ezek utódait támogatja. Az USA-ban, valamint Európában és Ázsia bizonyos országaiban várhatóan április elején jelenik meg. Ajánlott kiskereskedelmi ára 69,99 Euró.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Toshiba nem az Y, hanem az 5. generációval erősít

csü ápr 9 , 2015
A Toshiba Europe GmbH bejelentette, hogy Portégé Z30, Tecra Z40 és Satellite Pro R50-B üzleti laptopjait ezentúl 5. generációs Intel Core processzorokkal gyártja. A legújabb generációs processzorokkal felszerelt modellek hosszabb akkumulátor-üzemidőt nyújtanak. Mindegyik modell Intel Core i7-es processzorral is elérhető. A jelenleg megvásárolható Portégé Z30, Tecra Z40 és Satellite Pro […]

És még ez is...