A Lenovo személyes monitort, vagyis szemüveget mutatott be

Lenovo Glasses T1A Lenovo bemutatta az új, on-the-go tartalomfogyasztáshoz fejlesztett Lenovo Glasses T1 hordható privát kijelzőt.

A Lenovo Glasses T1 a teljes funkcionalitású USB-C segítségével számos mai modern okostelefonnal, táblagéppel és laptoppal kompatibilis, kiváló képminőséget és nagy hatékonyságú optikát kínál a hosszabb akkumulátor-üzemidő érdekében, emellett könnyű is, így a felhasználók a mobileszközök korlátozott képernyőméreténél jóval több tartalmat felfedezhetnek és élvezhetnek. Az új Lenovo Glasses T1 hordható kijelző mindenre (IS) alkalmas a játéktól kezdve a streamelésen át az útközbeni privátszféra biztosításáig.

A mobil eszközök számítási teljesítményének növekedésével a mobil játékosok, az úton lévők és szinte mindenki profitálhat a zsebében hordozható személyes monitor használatából. Ezek a szemüvegek nem csak a szórakozásról és a játékról szólnak. Mivel a hibrid munka új normává vált, a szakemberek egyre több munkát szeretnének elvégezni mobil eszközeiken, de a nyilvános helyeken a magánjellegű, üzleti szempontból kritikus dokumentumokon való munka pc-n kockázatot jelent. A Lenovo Glasses T1 használatával a dolgozóknak privát munkaterületük van.

A hosszan tartó használat során a kényelem maximalizálása érdekében a Lenovo Glasses T1 cserélhető orrcsipeszekkel, állítható halántékkarokkal van felszerelve, és támogatja az egyéni receptre felírt lencséket egy rögzíthető kereten keresztül. A kiváló képminőséget a legkorszerűbb mikro-OLED kijelzőtechnológia biztosítja, amely hihetetlen színgazdagságot és 10 000:1 szupernagy kontrasztarányt biztosít. A nagy optikai hatékonyság és az alacsony általános energiafogyasztás révén a Lenovo Glasses T1 akár órákon át képes videókat streamelni vagy játékokat játszani a csatlakoztatott mobileszközökről anélkül, hogy aggódnia kellene a csatlakoztatott eszközök akkumulátorának lemerülése miatt.

A trend egyértelmű, a mobileszközök felhasználói több játékot szeretnének játszani és több videót streamelni. A mobiljátékok globális piaca az előrejelzések szerint 2027-re eléri a 153 milliárd dollárt, ami 11,5 százalékos éves növekedési ütemet jelenti, míg a videostreaming piaca 2030-ra az előrejelzések szerint eléri a 972 milliárd dollártt, ami éves átlagban 18,1 százalékos növekedést jelentii.

A Lenovo Glasses T1 Kínában 2022 végén kerül forgalomba, más kiválasztott piacokon pedig 2023-ban lesz elérhető. A viselhető kijelző árát később jelentik be.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nokia: a HMD Global bevezeti a Circulart

hét szept 5 , 2022
Egy vadonatúj, fenntarthatóságra alapozó előfizetési szolgáltatást jelentetett be a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója: érkezik a Circular. “A HMD Globalnál azt szeretnénk, hogy az emberek a lehető legtovább használhassák a telefonjaikat. Ezért bevezettük a Circulart, a körforgásra alapuló előfizetési modellünket, amely jutalmazza azokat, akik meghosszabbítják telefonjuk életciklusát. Készülékeink gyártása […]
HMD Global