Újít a Seagate

A Seagate kibővíti a Guardian Series termékcsaládját az új 12 terás NAS és asztali gépekbe szánt meghajtókkal.

A Seagate Technology bejelentette, hogy az IronWolf, az IronWolf Pro és a BarraCuda Pro merevlemezeik akár 12TB kapacitással is elérhetők. „A kapacitásigényes vásárlóink és partnereink továbbra is azt várják el tőlünk, hogy a legújabb és legjobb technológiákat integráljuk a meghajtóinkba, valamint, hogy azok méretét és teljesítményét folyamatosan növeljük” – nyilatkozta Matt Rutledge, a Seagate Technology üzleti marketingért felelős alelnöke.

A BarraCuda Pro asztali számítógépekbe ajánlott meghajtó termékcsalád minden esetben öt év garanciával és két év adathelyreállítási szolgáltatással kerül a boltok polcaira. Az IronWolf és IronWolf Pro meghajtókat a gyártó a NAS rendszerekhez ajánlja, ugyancsak öt év garanciát és két év adathelyreállítási szolgáltatást biztosít ingyenesen, így ha a NAS-ban lévő bármely merevlemezünk sérül, vagy adatvesztésünk lesz, azt a Seagate a kétéves szolgáltatás alatt ingyenesen állítja helyre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Volkswagen elégedett a DXC-vel, meg is van a jutalma

pén okt 13 , 2017
A DXC Technology bejelentette, hogy egy éves szerződéshosszabbítást írt alá a Volkswagen Slovakiával it-szolgáltatásaik kiszervezésére. A megállapodás értelmében a több mint tízéves partnerség a folytatás mellett bővül is, így a DXC teljes körű it-támogatást fog biztosítani a Volkswagen Slovakia számára, ideértve az infrastruktúra és az alkalmazás támogatást is. „Ez a […]