D-Link DAP-1520: táguló határok

wifixA D-Link újabb eszközzel bővítette 11AC termékcsaládját. A DAP-1520 Wireless AC750 Kétsávos Range Extender nemcsak a legújabb Wireless AC szabványos hálózatok hatótávolságát képes kiszélesíteni, de az új eszközök piacra kerüléséig a már meglévő 802.11n routerek biztosította lefedettséget is képes növelni.

A társaság közleménye szerint a DAP-1520 olyan hálózatokban állja meg a helyét igazán, ahol számos wifi eszköz szeretne egyidejűleg kapcsolódni a hálózathoz. A 2.4GHz-es és az 5GHz-es frekvencián együttesen 750 Mbps Wi-Fi sebességre képes. A DAP-1520 az otthoni net határainak kiterjesztése mellett irodai használatra is alkalmas.

A DAP-1520 Wireless AC750 Kétsávos Range Extender már megérkezett a hazai számítástechnikai szaküzletek polvcaira. Ajánlott fogyasztói ára 16 300 forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ingyenes szűrőszoftver jár mindenkinek

csü máj 22 , 2014
A kiskorúak védelme érdekében július 1-jétől ingyenes szűrőszoftvert kell biztosítaniuk az internet-hozzáférést nyújtó szolgáltatóknak – jelentette be a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára. Balatoni Monika emlékeztetett arra, hogy az Országgyűlés tavaly fogadta el azt a törvénymódosítást, amely a kiskorúak által hozzáférhető internettartalom szűrhetővé tételéről rendelkezik. A jogszabály […]

Friss, ropogós