Megérkezett a boltokba a PocketBook Era

PocketBook ERAA PocketBook Era e-könyvolvasó már megvásárolható a magyar kereskedőknél. Az új csúcsmodell csúcs! 🙂

Kiterjedt funkcionalitása mellett a PocketBook Era új külsejével, kompakt méretével és ergonomikus kialakításával is kitűnik a tömegből. Az oldalsó vezérlőgombok és a képernyő automatikus elforgatása kényelmessé teszi az e-olvasót mind a jobb-, mind a balkezesek számára. A tokfelismerő rendszernek köszönhetően az eszköz tökéletesen integrálódik a márka tokjaiba, melyek védelmet és kényelmet biztosítanak. A készülék Era két változatban érhető el. Az egyik drágább, mint a másik.

YouTube video player

A szerkentyű a legújabb, hétcolos E Ink Carta 1200 kijelzővel érkezik, amely 1264 x 1680 pixeles felbontás megjelenítésére képes és 300 dpi-vel rendelkezik. A továbbfejlesztett technológia 15 százalékkal növeli a kép kontrasztarányát és 20 százalékkal javítja az érintőkijelző válaszidejét. A SMARTlight funkció emellett lehetővé teszi a fényerő és a színhőmérséklet beállítását, azaz minden megvilágítás mellett szembarát módon lehet olvasni.

A PocketBook Era 6 hangoskönyvformátumot támogat, és a beépített hangszórón keresztül a felhasználók a lejátszás gomb megnyomásával egyszerűen megkezdhetik egy könyv hallgatását. A Bluetooth használatával vezeték nélküli fejhallgatókon, autók hangrendszerén és más eszközökön keresztül is hallgathatunk könyveket és zenét. Mindezek mellett az eszköz felolvas bármilyen szövegfájlt, amely a 26 elérhető nyelv egyikén íródott.

A PocketBook Era IPX8 szabvány szerinti víz elleni védelemmel rendelkezik. Az eszköz akár két méterre és egy órára károsodás nélkül édes vízbe meríthető. A továbbfejlesztett karcállóság hab a tortán.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Oktatástechnológiában is nagy a lengyel-magyar barátság

sze szept 14 , 2022
ShareTweetPinShareKözép-Európa két vezető oktatástechnológiai vállalata, a magyar Codecool Kft. és a lengyel Software Development Academy (SDA) egyesíti cégeit, ezzel Európa egyik legnagyobb, digitális készségeket oktató és közvetítő hálózatát hozzák létre – közölte a Codecool. Az egyesítést követően létrejövő digitális készségeket oktató cég nyolc országban – Magyarország, Lengyelország, Románia, Ausztria, Szlovákia, […]
magyar-lengyel két barát

És még ez is...