Az Invitel nyerte el az ALTEO Group it-üzemeltetését

Ifj-Chikan-Attila-Martha-ImreA komplex Smart Energy Management szolgáltatásokat nyújtó ALTEO Group számára az elkövetkező három évben az Invitel biztosít teljes körű it-outsourcing szolgáltatást. A megbízást azt követően nyerte el az infokommunikációs társaság, hogy a nyár folyamán sikerrel valósította meg az ALTEO Csoport és az energetikai vállalat által idén májusban megvásárolt Sinergy Energiaszolgáltató Kft. informatikai fúzióját. A megerősödött ALTEO Csoportot kiszolgáló informatikai rendszer kialakítása idén nyáron kezdődött, és néhány hónap alatt sikeresen megvalósult. Az Invitel a teljes projekt vezetéséért, tervezéséért, megvalósításáért és a minőségbiztosításért is felelt, amely magában foglalta a teljes körű informatikai felmérést, a szükséges hálózatok kialakítását, valamint a meglévő rendszerekkel párhuzamosan az új megoldások bevezetését, illetve az ALTEO Csoport és Sinergy szolgáltatások integrációját az Invitel kiszolgáló infrastruktúrájára.

A három évre szóló megállapodás keretében az Invitel az ALTEO 12 telephelyén található, közel kétszáz munkaállomás biztonságos működéséért felel. A megbízás magában foglalja a szükséges informatikai eszközök és alkalmazások biztosítását is – a laptopoktól a nyomtatókon át az irodai és ügyviteli szoftverekig. Ez a megoldás hosszú távon előnyös az energetikai vállalat számára, mivel a későbbiekben is rugalmasan követni tudja annak növekedését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt az openSUSE Leap

pén nov 13 , 2015
A SUSE éves konferenciáján, a SUSECon rendezvényen bejelentette, hogy elérhetővé vált az openSUSE Leap 42.1. A hibrid Linux rendszer a vállalati felhasználásra szánt SUSE Linux Enterprise egyes elemeit is magában foglalja, ezáltal a korábbi openSUSE változatnál jóval stabilabb működést biztosít. Az új termék megjelenésével ezentúl kétféle változat érhető el az […]

Friss, ropogós